.
Gál Ágnes
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Lakás 1037 Budapest 3. kerület
H481528
Eladó
Lakás
Prémium
240 000 000 Ft
1037 Budapest 3. kerület
5 szoba
174 m²
Tégla
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
1 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
A Testvérhegy lábánál kínálom megvételre, ezt az Óbuda-villaparkban, egyedi igények alapján kialakított, társasházi lakásként nyilvántartott családi ház jellegű otthont!
Az épület három szintből áll, a legalsó teljes szinten helyezkedik el a dupla beállós garázs, a ház fűtését ellátó gáz-cirkó kazán, és egy tartalék vegyes tüzelésű kazán, illetve itt kapott helyet egy vizesblokk, és három különálló helyiség, ahol kisebb műhely vagy konditerem is kialakítható.
A szintek átjárhatóak a garázson, és a lépcsőházon keresztül is, így arra is van lehetőség, hogy a későbbiekben akár különbejáratúvá tegyék a lakószinteket!
A házra felkerült egy 5 kw-os napelem, mely komoly segítség a ház rezsijének csökkentésében!
A 10cm-es szigetelést kapott homlokzaton lévő borovi fenyőből készült nyílászárók 3-rétegű hőszigetelő üvegezéssel készültek
Az épület 90%-os készültségű, így a leendő tulajdonos még szabadon választhat a felkínált burkolási, és szaniter lehetőségek közül!
Az ár a kulcsrakész állapotban történő átadásra érvényes, melynek határideje az adásvételi szerződés megkötésétől számított maximum 3-hónap
A vételár részét képezi a 2-beállós garázs, mely külön helyrajzi számon szerepel az ingatlan nyilvántartásban
Továbbá opcionálisan vásárolható egy a lépcsőházban lévő tároló, és 2db felszíni gépkocsi beálló, melynek össz. értéke:7 millió forint
Az ingatlanhoz tartozik egy kizárólagos használatú intim kertrész, mely 690 m2, és a nappali szintről a teraszon keresztül, illetve gépkocsival a villapark belső útján keresztül is megközelíthető!
Ha családi házra vágyik, de szeretné élvezni a zárt , biztonságos villapark által nyújtott előnyöket, akkor ezt az otthont Önnek építették!
Hívjon, jöjjön el, nézze meg, várjuk szeretettel!
Mutass többet
Általános adatok
Ingatlan állapota:
5 - Nagyon jó
Építés éve:
2010
Emelet:
Földszint
Emeletek száma:
3
Lift:
Nincs Lift
Épület külső állapota:
5 - Nagyon jó
Épület belső állapota:
5 - Nagyon jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Parkolás:
Nincs
Erkély/Terasz:
Van
Nézet:
Panoráma
Tájolás:
NY
Fűtés:
Gáz cirkó
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!