.
Bundics Anikó
Ezüst fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 3388 Poroszló
H480864
Eladó
Családi ház
Prémium
22 000 000 Ft
3388 Poroszló
2 szoba
73 m²
1022 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
1 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Tisza-tó nyugati kapujában, Poroszló településen kínálunk eladásra egy felújítás alatt álló, két utcára nyíló telken fekvő, 2in1 családi házat. Poroszló idegenforgalmi szempontból jelentős láncszeme a Tisza-tónak. A település közlekedés szempontjából igen előnyös elhelyezkedésű. Az aktív turizmus több fajtája szempontjából,- kerékpár - és vízi turizmus, lovaglás, természetjárás, horgászat - kiváló adottságokkal rendelkezik.

Az ingatlan lokalizációját tekintve központi helyen, lakóövezetben, nyugodt csendes környezetben, aszfaltos úton jól megközelíthető helyen található, a Tisza-tó, Ökocentrum, falusi piac, párperces sétával elérhető,

A felújítás megkezdődött az ingatlanban, de a munkálatok teljes befejezése már az új tulajdonosok elképzelései szerint alakíthatók ki. Ha új családi fészkét keresi, akkor megtalálta. De további lehetőséget is tartogat magában az ingatlan. Ha inkább befektetésben gondolkozik, akkor is jó helyen jár, ugyanis az ingatlan két külön bejárattal rendelkezik, két külön fürdőszobával és egy egyszerű térelválasztással, akár két külön apartman is kialakítható. A fürdőszobák burkolás és a szaniterek felszerelése előtt álnnak, így ízlés szerint álmodható és kivitelezhető.

Az ingatlan egy 1022 négyzetméteres sarok telken fekszik, ahol további melléképületek is találhatók és egy kis kreativitással azok is újragondolhatók. A telken 3 személyautó kényelmesen tud parkolni, amely szintén előnyös, ha apartmanozásban gondolkozunk. Víz, villany, csatorna bekötve, gáz a telken belül található, de tekintettel arra, hogy 4 db klíma van felszerelve, a fűtés és a hűtés is megoldott egyben. (H tarifa)

Ajánlom mindazoknak akik szeretnének népszerű Tisza-tavi településen közel az Ökocentrumhoz jó áron ingatlant vásárolni.
Felkeltettem az érdeklődését? Ne habozzon! Amennyiben további felvilágosítást szeretne, keressen bizalommal!
Teljes körű hitel ügyintézéssel és az ingatlan adásvételéhez szükséges ügyvédi háttérrel is állok a vevőjelöltek rendelkezésére.

#poroszló #okocentrum #house #befektetés #vizitura #családias #tisza #relax #pihenés #kellemes #ingatlan #tiszato #frekventált #kozponti #horgaszat #sale #vizitura #tiszalake
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1980
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Nincs megadva
Fűtés:
Szerkezet:
Nincs megadva
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!