.
Bundics Anikó
Ezüst fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 5244 Tiszaszőlős
H480670
Eladó
Családi ház
Prémium
10 500 000 Ft
5244 Tiszaszőlős
2 szoba
77 m²
1798 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
1 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Tiszaszőlős Jász-Nagykun-Szolnok vármegye északkeleti részén, Tiszafüredtől 5 perc autóútra, Abádszalók irányában helyezkedik el. A tótól a település mintegy 2-3 kilométerre található, ezért nagyon sokan döntöttek már úgy, hogy nyaralójuk helyszínéül választják.

Ezen a szép és nyugodt településen ajánlok egy felújításra szoruló családi házat. A lakóház 1954-ben, az akkori technológiának megfelelően, a hegyekből származó kőből készült alappal és lábazattal, nagy méretű vályog falazattal, fa gerendás borított sárfödémmel, fa tetőszerkezettel, cserép fedéssel készült. Az épület kívülről erősen felújítandó, mint a mellékelt képeken látható, de a belső térben aránylag rendben van. Belső területe is felújítandó, mert erősen használt kinézete van, de aki megelégszik egy tisztasági meszeléssel, azonnal beköltözhető. Statikailag teljesen rendben van és a felszivárgó víz elleni szigetelése is tökéletes.

Ajánlom mindazoknak, akik a Tisza-tó varázslatos közelségében képzelik el az állandó lakhatásukat, vagy csak a megérdemelt pihenésüket szeretnék egy saját tulajdonú ingatlanon élvezni.

Amennyiben az eddig olvasottak alapján úgy dönt, hogy ezt személyesen is szeretné megnézni, adott a lehetőség. Hívjon, egyeztessünk időpontot és egy személyes találkozással mind ezt meg tudjuk oldani.

Az új falusi CSOK támogatás, valamint babaváró és egyéb más állami támogatás igénybe vehető a vásárláshoz. Ehhez, valamint minden más hitel intézéséhez irodánk teljes körű ügyintézést végez. Keressen bennünket bizalommal!!

Irodánk hétvégén ügyeletet tart a betérő ügyfeleink részére.

#tiszato #tiszaszolos #horgaszat #pihenes #vizisportok #udulés #setahajozas #gyogyfurdokakozelben
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1954
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Gázkonvektor
Szerkezet:
Vályog
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!