.
Spák-Haraszi Andrea
Örökös tag értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 4033 Debrecen
H480563
Eladó
Családi ház
Prémium
69 900 000 Ft
4033 Debrecen
2 szoba
75 m²
687 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
4 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Csodálatos lehetőség várja Önt ebben a gondosan felújított, 1968-ban épült családi házban! Modern kényelem és időtálló stílus találkoznak ebben az ingatlanban, ahol minden részletre odafigyelve új életre kelt egy otthon, melybe azonnal beleszeret majd.

Ez a gyönyörű otthon korszerűsített fűtési rendszerrel rendelkezik, ahol egy turbó gázkazán gondoskodik az otthon melegéről, radiátoros hőleadókkal. Az elektromos hálózat teljesen felújított, így Önnek nem kell aggódnia, hogyha az összes elektromos berendezését egyszerre kívánja is használni. A műanyag ablakok fokozott légzárású hő- és hangszigetelt üvegezéssel rendelkeznek, miközben a külső falakat 10 cm-es hőszigeteléssel látták el, így biztosítva a kényelmes klímát egész évben.

A telekre elektromos tolókapun keresztül juthatunk be, biztosítva a biztonságos gépjárműforgalmat. Az ingatlan körül teljesen zárt kerítés található, melyen belül térkövezett kocsibeálló és előkert fogadja Önt. A konyha modern és jól felszerelt, új bútorokkal és beépített konyhai eszközökkel, ideális helyszín a családi ebédekhez és baráti összejövetelekhez.

A házhoz különálló garázs (14,4 nm) is tartozik elektromos garázskapuval, valamint kerti szerszámtároló (13,2 nm). A kertben kültéri kemence grillezővel és fedett filagória várja az összejöveteleket. Az öntözőrendszer gondoskodik a gyönyörű zöld területről, melybe mellékvízórán keresztüli vízkivétel is be van építve.

Az épület részben alápincézett, ahol egy 24 m2-es teraszról könnyedén lejuthatunk, teremtve ezzel egy további, multifunkcionális teret. A telek beépítettsége még bővíthető, akár 30%-ig, így lehetőség van álmai otthonának további fejlesztésére.

Az ingatlanról teljes körű videó felvétel készült, a megtekintése érdekében weboldalunkon keresse a H480563 regisztrációs számon vagy keressen telefonon közvetlenül.

Az ingatlan nem csak egy ház, hanem egy életstílus, mely kiválóan alkalmas vállalkozásoknak is, köszönhetően a kitűnő megközelíthetőségének és a kényelmes parkolási lehetőségeknek. Gyorsan cselekedjen, és tegye meg az első lépést ezen exkluzív otthon megszerzése felé! Itt az ideje, hogy belevágjon az álmai életbe!
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1968
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Nincs megadva
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Tégla
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!