.
Kondor-Pataki Ágnes
Arany fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 9773 Sorokpolány
H480382
Eladó
Családi ház
Prémium
29 900 000 Ft
9773 Sorokpolány
6 szoba
150 m²
2556 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
11 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Sorokpolány a Sorok patak jobb partján emelkedő magaslaton fekszik, Szombathelytől 14 kilométerre dél-délkeletre. Itt kínálok eladásra egy 6 szobás családi házat.
Az épület a 60-as években épült, de 2000-ben tetőtér ráépítéssel bővítették. A régi rész 4 szobás, a tetőtérben nappali és hálószoba került kialakításra. Mindkét lakrészben konyha, fürdőszoba is rendelkezésre áll. Jelenlegi tulajdonosai az ablakokat és a bejárati ajtót hőszigetelt műanyag nyílászárókra cserélték. A fűtésről cserépkályhák gondoskodnak, de a gázcsonk az épület előtt, így bevezetése is megoldható. A melegvíz-ellátást villanybojler biztosítja. A bővítés befejezése, a ház felújítása már az új tulajdonosra vár. Az igény szerinti felújítás után, akár 2 család együttélésére is alkalmas, barátságos otthon varázsolható belőle.
A telek 2556 m², az udvaron több melléképület is található. Nyugodt, csendes, átmenő forgalomtól mentes zsákutca végén helyezkedik el.
A településen bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, védőnői szolgálat áll a lakosság rendelkezésére. A megyeszékhely, Szombathely is autóval 1/4 óra alatt könnyen elérhető.
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1965
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Egyéb
Szerkezet:
Tégla
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!