.
Bundics Anikó
Ezüst fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 3386 Sarud
H480333
Eladó
Családi ház
Prémium
33 100 000 Ft
3386 Sarud
4 szoba
102 m²
2158 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
1 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Sarud a Tisza-tó régióban, Heves megye délkeleti részén, közvetlen a tó partján elhelyezkedő település, ahol nagyon sok üdülő, nyaraló található már és még csak most jön a szezon.

Ezen a folyamatosan fejlődő, szépülő településen az itt élők nagyon oda figyelnek arra, hogy a betérő vendégek, látogatók az itt töltött idő alatt nagyon jól érezzék magukat. A tó körül az egyik, ha nem a legszebb strand található, ahol mindenki megtalálja magának a megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. Ilyen lehet a homokos, árnyas pihenő part, a vízre telepített ugráló, a kölcsönözhető kenu, stb. Ehhez társul az, hogy a kikötő is ezen a területen van, ahol a MAHART által üzemeltetett sétahajók is kikötnek. A gát túloldalán a vendéglátó egységek mellett a gyermekek részére több játszó- és kikapcsolódási lehetőség is van. Összegezve, nagyon tudom ajánlani ezt a kis települést, ha valaki saját nyaralót, vagy akár két generációs házat szeretne a Tisza-tó mellett.

Az ingatlan Sarud nagyon nyugodt részén található, csendes környezetben. Minden elérhető közművel rendelkezik, így víz, gáz, csatorna, valamint villany bekötés rendelkezésre áll. A fűtésre két lehetőség van, Központi fűtéses rendszer üzemel radiátorokkal, melyre gázkazán csatlakozik, de az utcai szobákban még gázkonvektorok is működnek. A nappaliban áll egy vízteres, téglából készült tömegkályha, ami a központi fűtési rendszerre is csatlakoztatható. Amennyiben le van választva a központi rendszerről, akkor egy cserépkályhaként működik és a nappalit fűti, de ha rákapcsolódik a rendszerre, akkor az egész házban biztosítja a fűtést. Ez egy egyedi, de nagyon hangulatos kialakítás.

A nagy, több mint 2000 négyzetméteres, szabályos téglalap alakú telken két épület található. Az utca felől áll egy sátortetős kockaház, mely beton sávalappal, vályog falazattal, fa gerendás, borított födémmel, fa tetőszerkezettel, cserép tetőborítással készült. Közvetlen hozzáépítve áll egy másik épület, ami szintén beton sávalapra, tégla falazattal, fa gerendázattal, megjelenő deszka mennyezet borítással, felül hőszigeteléssel, fa tetőszerkezettel, cserép fedéssel készült 2010 után.
Ebben az épületben egy garzon jellegű szálláslehetőség van kialakítva.

A főépület 2010 után teljes felújításon esett át. Ekkor épült a fűtésrendszer a tömegkályhával, teljes elektromos hálózati felújítás, fürdő szoba kialakítás, burkolat csere, vízvezetékek teljes cseréje, homlokzat felújítás, valamint az összes külső nyílászáró műanyagra cserélése. Ekkor a tetőszerkezet is fel lett újítva. Ezek figyelembe vételével az ingatlan egy tisztasági meszelés után azonnal lakható.

Erről természetesen a helyszínen kell meggyőződnie. Kérem, ha úgy gondolja, hogy el tudná magát, családját, barátait képzelni ebben a környezetben hívjon fel, egyeztessünk időpontot, menjünk ki együtt és átadom a további információkat.

Díjmentes jogi szolgáltatásokkal és ingyenes banki független hitelközvetítéssel állunk vevőink rendelkezésére! A Magyar Állam által biztosított családi kedvezmények igénybe vehetők.

A településen az új falusi CSOK igénybe vehető!

Hétvégén értékesítési ügyeletet tartunk!

#tiszato #sarud #pihenés #nyaralás #kikapcsolodas #vizisport #hajókirándulás #vitorlázás #kerékpározás
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1979
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
5 - Nagyon jó
Épület belső állapota:
5 - Nagyon jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Nincs megadva
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!