.
Bundics Anikó
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 5241 Abádszalók
H480267
Eladó
Családi ház
Prémium
24 100 000 Ft
5241 Abádszalók
2 szoba
72 m²
623 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
1 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
A város közvetlenül a Tisza-tó partján fekszik, melyet a turisták igen kedvelnek. A nyaraló ingatlanok száma meghaladja a 200-at, tehát igen kedvelt üdülő és pihenőhellyé nőtte ki magát az utóbbi évtizedben.

Található itt bölcsőde, óvoda, általános iskola és minden igényt kielégítő boltok (PENNY,COOP, REAL, fagyizók, ruha butikok,stb.). Több vendéglátó és szórakozó hely is üzemel a városban és közvetlenül a Tisza-tó partján. Nyaranta igen nyüzsgő élet van, hisz a változatos programok vonzzák a fiatalabb és az idősebb vendégeket egyaránt. Télen, aki szereti a hideg évszakban is a Tiszát, lehetőség van a meleg vizes strandon pihenni, relaxálni és a környék vadregényes tájain barangolni.

A hirdetésben szereplő ingatlan a város csendes, nyugodt, kertvárosias részén, a parthoz közel helyezkedik el. A lakóépület beton sávalapra és beton lábazatra, tégla falazattal, fa födém gerendázattal, borított sárfödémmel, fa tetőszerkezettel, cserép fedéssel épült. Az ingatlan folyamatos felújítás alatt áll kivülről. A belső felújítás elkészült. Itt új vízbekötés, csatornázás, komplett új fürdőszoba lett kialakítva, valamint az elektromos hálózat is megújult. Az épületben eredendően vegyes tüzelés állt rendelkezésre, de a felújításkor hűtő-fűtő klímák lettek beépítve. Az egész épületben a hideg és meleg padlóburkolatok is teljesen újak. Az udvar jelenleg is rendezés alatt áll, viszont az utcai kerítés teljesen új.Az ingóság (bútorok) külön megállapodás tárgyát képezik.

Ár egyeztetéssel csere Debreceni panellakás érdekli az eladót!

Amennyiben egy pont ilyen ház az elképzelése akár folyamatos ott lakásra, vagy nyaralóként, akkor ne késlekedjen, hívjon, egyeztessünk időpontot és meg tudom mutatni! Tapasztalni fogja, hogy az épületbe belépve még az idő is hátradől és megpihen! Keressen a megadott elérhetőségemen!

Díjmentes hitel-ügyintézést biztosítunk minden érdeklődőnk számára!

A falusi CSOK Abádszalókon is elérhető, igényelhető!!

Hétvégente az irodában ügyeletet tartunk ügyfeleink részére!


#tiszato #abadszalok #vizisportok #csuszda #vendeglatas #udules #nyaralo #horgaszat #pihenes #kikapcsolodas #debrecenipanelcsere
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1964
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Nincs megadva
Fűtés:
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
HH
Víz:
Telken belül
Gáz:
Utcában
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!