.
Bundics Anikó
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 5350 Tiszafüred
H479576
Eladó
Családi ház
Prémium
16 900 000 Ft
5350 Tiszafüred
2 szoba
55 m²
260 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
6 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Tiszafüred Jász-Nagykun-Szolnok vármegye északkeleti szélén, a Tisza-tó partján helyezkedik el. Ez a város a Tisza-tó legnagyobb települése, ahol a mindennapi élethez minden intézmény, hivatal, bevásárlási lehetőség, stb. megtalálható. Itt van többek között a kerékpáros centrum, de a folyamatos, dinamikus fejlődés nap mint nap tetten érhető.

Ebben a nagyon hangulatos, jól élhető városban kínálok megvételre egy felújítás alatt álló családi házat. Főbb jellemzője, hogy tégla alapozással, nagyon jó szigeteléssel, vályog falazattal, fa födémgerendázattal, borított sárfödémmel épült az 1960-as években. A jelenlegi tulajdonos a tetőszerkezetet teljesen újjá építette, ami azt jelenti, hogy új fa szerkezet lett rátéve, bordázott vaslemez héjazattal.
A belső térben is elindult a felújítás. Ki lettek cserélve a nyílászárók, az egész elektromos hálózat réz vezetékkel újra lett húzva, valamint a két szoba vakolás helyett gipszkarton burkolatot kapott. Ami még hátra van és folyamatosan építés alatt van, az a homlokzatok nyílászáró csere utáni végleges lezárása, még egy konyhai nyílászáró cseréje és a konyha, fürdőszoba végleges rendbetétele.

Ajánlom mind azoknak, akik Tiszafüreden, hosszú távra képzelik a nyaralásukat úgy, hogy ne kelljen minden alkalommal bérelt ingatlanban tölteniük az idejüket, hanem, ha a Tisza szerelmesei, bár mikor úgy jöjjenek ide, ahol egy saját otthon várja őket. Erre nagyon jó ez az ingatlan, hisz a kis telek miatt, annak karbantartása sem igényel nagy anyagi ráfordítást, viszont egy biztos pont!!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem keressen telefonon, egyeztessünk időpontot és személyesen meg tudom mutatni az ingatlant.
Díjmentes jogi szolgáltatásokkal és ingyenes bank független hitelközvetítéssel állunk vevőink rendelkezésére!

Hétvégén értékesítési ügyeletet tartunk!

#tiszato #kerekparozas #tiszafured #pihenes #vizisportok #horgaszat #szabadvizistrand #gyogyfurdo #hortobagyinemzetipark #vizivilag #nyaralas
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1971
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Egyéb
Szerkezet:
Vályog
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!