.
Jáger László
Ezüst fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2600 Vác
H479476
Eladó
Ikerház
Prémium
120 000 000 Ft
2600 Vác
4 szoba
200 m²
625 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
7 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Együtt, de mégis külön?
Összeköltöznének vagy éppen szét?

Eladó Pest vármegyében, Vác városának központhoz közeli részén a Lajos telep és Deákvár határán egy ikerház-jellegű ingatlan egyik oldala, mely két önálló lakásra, egy földszintire és egy emeletire oszlik, kétgenerációs otthonnak ideális.

Rezsi –és egyéb szempontokból is igen kedvező, hiszen a két lakásnak külön helyrajziszáma, fűtése és közműórái vannak, így akár teljesen szeparálható a későbbiekben.
FONTOS! A két lakás most csak egyben eladó!

A 60-as években téglából készült földszinti, 95 m2-es lakás nagy szélfogóval / lépcsőházzal (télikertnek is kiváló) kapcsolódik a 2006-ban Ytongból ráépült 105 m2-es emeleti lakással, így mindkét lakrész megfelelő intimitással megközelíthető, nincs egymáson keresztül járkálás. (A lépcsőház papíron az emeleti lakáshoz tartozik, ezért a 10 m2 különbség...) A földszinti lakás a másik oldalról is önállóan megközelíthető, így még a lépcsőházon sem kell feltétlen közösködni.

Az emeleti lakás feletti tetőtér opcionális kialakításához villany, víz, szennyvíz, fűtés kiállások kialakításra kerültek, így egy kb. 60 m2 bővülési lehetőség adott akár az emeleti lakás részeként, akár egy önálló lakásként a 3. generációnak. A lépcsőház folytatásaként ide is teljes értékű lépcső vezet.
A földszinti lakás étkezője alatt egy 19 m2-es száraz pince található.

A két lakás különböző állapotú, de a nyílászárókat az egész házban egységesen jó minőségű műanyagra cserélték, valamint a fűtés korszerűsítése is megtörtént, az alsó lakás légkondícionáló berendezést kapott.

A kert a ház másik felének tulajdonosával osztatlan közös tulajdont képez, de az itt megvételre kínált két lakás 1/1 tulajdon, azonnal birtokba vehető.

További információkért, időpontért keressen akár hétvégén is!

Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen hitelcentrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is.
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
2006
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Nincs megadva
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!