.
Bundics Anikó
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 5321 Kunmadaras
H479292
Eladó
Családi ház
Prémium
19 900 000 Ft
5321 Kunmadaras
5 szoba
152 m²
412 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
1 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Kunmadaras Jász-Nagykun-Szolnok vármegye északkeleti részén, a Tisza-tótól, Tiszafüredtől mintegy 24 km-re Karcag felé található. A település közvetlen szomszédságában van a Hortobágyi Nemzeti Park a maga különleges és lenyűgöző állat és növényvilágával! A nagyközségnek jelenleg 5300 fő lakosa van. Országosan híres rendezvényei a volt katonai repülőtér beton kifutópályáján évente többször megrendezett autós és motoros gyorsulási versenyek. Ezekre a rendezvényekre minden felől érkeznek érdeklődők, akik ezen sportok szerelmesei.

A településen óvodák, iskolák működnek. A mindennapok bevásárlásait több szupermarket is biztosítja.
Kunmadaras közvetlen környezetében, 10 km-en belül három gyógyvizes fürdő is megtalálható, Berekfürdő, Tiszaörs-fürdő és a Kunhegyesi strand. A pihenni vágyóknak jó lehetőség, nem beszélve arról, hogy a Hortobágyi Nemzeti Park is a település határáig ér.

Ezen a folyamatosan fejlődő településen kínálok eladásra egy családi házat, 1981-ben, típusterv alapján épült. A lakóház vasbeton sávalapra, tégla falazattal, vasbeton gerendázatú, beton béléselemes födémmel, fa tetőszerkezettel, cserép héjazattal lett megépítve szakemberek által. A tetőtér nagy része, kb 80 %-a lett lakótérként beépítve úgy, hogy a ferde tetősík nem jelenik meg. Az épület folyamatosa karbantartott, ez a fotókon is nagyon jól látszik. A fő épülethez közvetlen csatlakozik egy melléképület, ahol nyári konyha, kamra, tárolók vannak kialakítva, ennek folytatásában tárolók és egy nagy garázs található. Előnye az elhelyezkedésének, hogy a telek két utca felől közelíthető meg, tehát a garázs a hátsó utcára nyílik, így a főbejárat felől nem kell autó bejárót biztosítani. Ennek értelmében az előkert és a melléképület előtti tér hangulatos, virágos, árnyas pihenő tér lett.

Ajánlom mindazoknak, akik egy csendes, nyugodt részen képzelik el a jövőjüket. Egy nagy család részére kényelmes otthont biztosít, mivel a jelenlegi 4 szoba plusz nappali 5 szobássá bővíthető, mivel az emeleten lévő nagy szoba ketté választható és így is kényelmes két hálószoba lesz belőle.

Amennyiben elolvasta a hirdetés szövegét, valamint megnézte a képeket és lát benne fantáziát, úgy gondolja, hogy ez az amit keresek, kérem hívjon, egyeztessünk időpontot, találkozzunk és személyesen meg tudom mutatni.

Kunmadarason az új falusi CSOK és a meglévő állami támogatások elérhetőek!

Irodánk hétvégén a betérő ügyfelek részére ügyeletet tart.

Díjmentes jogi szolgáltatásokkal és ingyenes banki független hitelközvetítéssel állunk vevőink rendelkezésre!

Várom megkeresését!

#tiszatoregio #kunmadaras #hortobagyinemzetipark #gyogyfurdok #lakoingatlan #zoldovezeticsaladihaz #5+1szobaslakohaz #ketgeneracioslakohaz
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1981
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
5 - Nagyon jó
Épület belső állapota:
5 - Nagyon jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!