.
Bundics Anikó
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 5241 Abádszalók
H478976
Eladó
Családi ház
Prémium
10 500 000 Ft
5241 Abádszalók
3 szoba
91 m²
1147 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
12 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
A Tisza-tó egyszerre ad meg mindent a kalandvágynak, a szemnek, az érzékeknek, s a gyomornak. A zsibongó strand, a természeti ritkaságok, a horgászat, a vízi sportok, kulturális és szórakoztató programok, valamint a gasztronómia felejthetetlen élményt nyújtanak. A 127 km2 nagyságú Tisza-tó egyedisége abból adódik, hogy egy időben más-más arcát mutatja az idelátogató, pihenni, kikapcsolódni, élményekben gazdagodni vágyó turistáknak. A Tiszató több tucat kijelölt túraútvonallal, szakképzett túravezetőkkel várja a természet iránt érdeklődőket. Túraközpontjainkból gyalogos, kerékpáros, lovas vagy vízitúrák keretében fedezhetik fel a Tisza-tó rejtett kincseit.
Abádszalók a Tisza-tó régió egyik kiemelt idegenforgalmi területe, ami ebben az esetben azt jelenti , hogy nem csak családi lakhatást , de üzleti apartmanozás lehetőségét is magában hordozza.
Az ingatlan csendes utcában található, ahol már több külföldi tulajdonban álló ház is található.
A kétszintes épület beton alapon szilikát építésű, a földszinten nappali, konyha, étkező, fürdőszoba található. Az emeleten két szoba és egy másik fürdőszoba található. Az ingatlanban a fürdőszobák kialakítását a tulajdonos elkezdte, csak be kell fejezni.

Amennyiben további felvilágosítást szeretne, keressen bizalommal!

Teljes körű bankfüggetlen hitel ügyintézéssel és az ingatlan adásvételéhez szükséges ügyvédi háttérrel is állok a vevőjelöltek rendelkezésére.

#tiszató #telek #befektetés #építhető #vízisportok #halasnapok #üdülés #business #lake #horgászat #kerékpár #vízitúra #tiszavirág #sale #house #Abádszalók
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1988
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Nincs megadva
Fűtés:
Egyéb
Szerkezet:
Nincs megadva
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Utcában
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!