.
Szabó Roxána
Ezüst fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 8354 Karmacs
H478541
Eladó
Családi ház
Prémium
62 000 000 Ft
8354 Karmacs
3 szoba
131 m²
892 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
1 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Keszthely városától mindössze 10 km-re, Karmacs településen kínálom megvételre ezt a teljeskörűen újjáépített és bővített, 170 nm-es családi házat.

Az ingatlanban 2 különnyíló szoba, hatalmas, tágas nappali, konyha-étkező, fürdőszoba-Wc, közlekedő, kazánház helyiségek találhatóak.

Teljesen új villamosenergia-, vízvezeték-, és szennyvízhálózat került kiépítésre a házban, korszerű, hőszigetelt műanyag nyílászárók lettek beépítve. A tetőszerkezet is új, cserép héjazattal ellátva. A födém szigetelése 20 cm gyapottal megtörtént, a külső falak 15 cm-es szigetelést kaptak.

Az otthon melegét jelenleg új, vegyes tüzelésű kazán, a hőleadást új radiátorok biztosítják (plusz padlófűtés), de a gázcsonk is telken belül található.

A szobákba jó minőségű laminált padlóburkolat került (több réteg alátét-szigeteléssel), a többi helyiségben szintén nagyon jó minőségű járólap van. A házba minőségi anyagok kerültek beépítésre, precíz kivitelezéssel.

A 892 nm-es telken lévő házhoz tartozik még egy 8,90 nm nagyságú fedett terasz, a ház folytatásában egy további 25,29 nm-es helyiség, melyből akár további szoba vagy kis apartman, esetleg műhely kialakítható (víz, villany, fűtés itt is kiépítve és az udvarról is van bejárata).

22, 4 nm-es különálló garázs épült az elmúlt évben az ingatlanhoz, illetve kamerarendszer került felszerelésre. Az udvaron ásott kút is fellelhető, a kertben veteményezésre alkalmas terület van.
Az udvarról csodaszép panoráma tárul elénk a Keszthelyi-hegység irányába (onnan bújik elő a Nap reggelente).

Karmacsnak rendkívül kedvező a földrajzi elhelyezkedése, hiszen csodaszép környezetben, Keszthely városától és a Balatontól csupán 10 km-re, Hévíztől 8 km-re, Kehidakustánytól 10 km-re található.
A települést szőlőhegyek és erdők veszik körül. A vásárláshoz CSOK Plusz/falusi CSOK igényelhető, jogosultság szerint!

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
2021
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
5 - Nagyon jó
Épület belső állapota:
5 - Nagyon jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Egyéb
Szerkezet:
Tégla
Energetikai besorolás:
DD
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!