.
Bundics Anikó
Ezüst fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 5321 Kunmadaras
H477134
Eladó
Családi ház
Prémium
13 300 000 Ft
5321 Kunmadaras
3 szoba
74 m²
893 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
2 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Kunmadaras Jász-Nagykun-Szolnok vármegye északkeleti részén, a Tisza-tótól, Tiszafüredtől mintegy 24 km-re Karcag felé található. A település közvetlen szomszédságában van a Hortobágyi Nemzeti Park a maga különleges és lenyűgöző állat és növényvilágával! A nagyközségnek jelenleg 5300 fő lakosa van. Országosan híres rendezvényei a volt katonai repülőtér beton kifutópályáján évente többször megrendezett autós és motoros gyorsulási versenyek. Ezekre a rendezvényekre minden felől érkeznek érdeklődők, akik ezen sportok szerelmesei.

A településen óvodák, iskolák működnek. A mindennapok bevásárlásait több szupermarket is biztosítja.
Kunmadaras közvetlen környezetében, 10 km-en belül három gyógyvizes fürdő is megtalálható, Berekfürdő, Tiszaörs-fürdő és a Kunhegyesi strand. A pihenni vágyóknak jó lehetőség, nem beszélve arról, hogy a Hortobágyi Nemzeti Park is a település határáig ér.

Ezen a folyamatosan fejlődő településen kínálok eladásra egy családi házat, Mely 1954-ben épült, stabil terméskő alapra, tökéletes szigeteléssel, vályog falazattal, fa gerendás, borított sárfödémmel. A tetőszerkezet az idén, 2023 nyarán lett teljesen felújítva, új fa szerkezettel, cserép mintázatú lemez borítással. Az épület kívül 5 cm-es szigetelést és alapvakolatot kapott. Ezek mind látszanak a fotókon. A nemes vakolatos színezést már az új tulajdonosra bízzák. Pár éve a külső nyílászárók ki lettek cserélve műanyagra, de belül a festés a felújítás után nem lett elvégezve. A konyha és a fürdőszoba felújításakor az elektromos hálózat és a vízvezetékek cserélve lettek, de a lakás többi részében még az alumínium áram vezetékek üzemelnek. Az ez évi felújításkor egy 50 négyzetméteres fedett terasz lett építve, mely az étkezőből és a félszobából is megközelíthető. Ez egy teljesen új építés.

Amennyiben elolvasta a hirdetés szövegét, valamint megnézte a képeket és lát benne fantáziát, úgy gondolja, hogy ez az amit keresek, kérem hívjon, egyeztessünk időpontot, találkozzunk és személyesen meg tudom mutatni.

Kunmadarason az ÚJ falusi CSOK és a meglévő állami támogatások elérhetőek!

Irodánk hétvégén a betérő ügyfelek részére ügyeletet tart.

Díjmentes jogi szolgáltatásokkal és ingyenes bank független hitelközvetítéssel állunk vevőink rendelkezésre!

Várom megkeresését!

#tiszatoregio #kunmadaras #hortobagyinemzetipark #gyogyfurdok #lakoingatlan #teljesenfelujitottlakohaz #zoldovezeticsaladihaz
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1954
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Gázkonvektor
Szerkezet:
Vályog
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!