.
Németh Gyöngyi
Platina fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2911 Mocsa
H476975
Eladó
Családi ház
Prémium
59 900 000 Ft
2911 Mocsa
5 szoba
130 m²
2795 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
4 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Eladó egy csaknem 3000 m2 nagyságú telken elhelyezkedő 130 m2 alapterületű családiház Mocsa egyik kedvelt részén.

Ez a tégla épület az 1980as években épült, és 4 szobával rendelkezik. Amennyiben több szoba kialakításán gondolkozik, könnyedén kivitelezhető hozzáépítés nélkül, mivel a beton gerendák és a tágas padlás erre lehetőséget nyújt.

Ellenben kialakításának, illetve nagyságának köszönhetően akár még így is megfelelő lehet akár 2 generáció számára is.

Rendelkezésre áll 2 hatalmas fürdőszoba, mindegyikbe került 1-1 WC, ezen kívül plusz egy önálló illemhelyiség is gazdagítja az összkomfortságot.

A ház alatt fűtött pince található, ahol 2 kazán (1 fatüzelésű, 1 gázkazán) biztosítja a ház melegét. Kívülről és belülről egyaránt meg lehet közelíteni.

Mindezek mellett a pincében kialakításra került egy nyárikonyha, illetve egy 18 m2 nagyságú "dühöngő" vagy "buliszoba", ahol a rossz időre való tekintettel könnyedén meg lehet tartani egy nagyobb összejövetelt.

A ház tetejét zsindely fedi, nyílászárói minőségi fából készült Thermo üvegesek, illetve a 10 cm hőszigeteléssel igazán korszerű és gazdaságos családi házhoz juthat hozzá.

Előszobájának különlegessége, hogy akár zárt akár nyitott módon is élvezheti, mivel az ablakok kivehetők, ezáltal a nagy szeles időben kellő védelmet biztosít, ellenben a nyári hűs szellő kellemes ellentétje is az Ön döntéséhez alkalmazható.

A ház folytatásában található egy 40 m2 nagyságú, 2 beállásos garázs aknával ellátva, és ha ez még nem lenne elég, egy hatalmas, 70 m2 nagyságú 4 méter belmagassággal rendelkező hangár is lehetőséget biztosít nagyobb járművek szereléséhez, tárolásához.

A kisebb-nagyobb melléképület ezek mellett mind eltörpülnek, viszont mégiscsak fontos szerepet játszanak, hisz ezek is mind a vételár részét képezik, úgy mint a nyári kiülő, ahol a kézzel épített kemence finomabbnál finomabb ételek elkészítését biztosítja.

Sorolhatnám még ennek a csodás háznak a jellemzőit, de talán érdemesebb személyesen megtekinteni, ahol mindenki a saját szemével láthatja, hogy ez a ház igenis megéri az árát.
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1987
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Nincs megadva
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!