.
Bundics Anikó
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 5309 Berekfürdő
H476811
Eladó
Családi ház
Prémium
66 500 000 Ft
5309 Berekfürdő
6 szoba
194 m²
540 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
1 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Berekfürdő Jász-Nagykun-Szolnok vármegye északkeleti csücskében, a Hortobágy szélében helyezkedik el. A nagyobb települések a közelben Karcag, ami 9 kilométerre van, a másik irányban Tiszafüred, maga a Tisza-tó, mely mintegy 30 kilométer. Ezt a települést az Alföld gyöngyszemének is hívják, mivel egy Európa hírű gyógyfürdővel rendelkezik. A gyógyvizet, mint a környéken sok helyen, itt is Pávai Vajna Ferenc főgeológus fúrásai sikerének köszönheti az utókor. Jelenleg két kút biztosítja a fürdő és a szállodák vízellátását.

Maga a település évszázados múlttal nem rendelkezik, hisz az 1928-30 közötti időszakban, amikor a kutatások elindultak itt még összesen 5 tanya állt, kb 35 fő lakossal. A 30-as években kezdtek nyaralókat építeni, majd az 50-es években indult el a településen az utcák kialakítása. Jelenleg kb 1050 fő az állandó lakosok száma. A nyilvántartások szerint 555 lakóingatlant és 546 nyaralót tartanak nyilván.

Ezen a folyamatosan fejlődő, szépülő, épülő településen ajánlok megvételre egy két szintes (tetőtér beépítéses) családi házat. A földszinten és a tetőtérben is egy-egy 3 szobás, konyhás, fürdőszobás, közel 100-100 négyzetméteres lakás lett kialakítva, külön világítási és fűtési rendszerrel.(külön villany és gázmérő). A lakóház egy könnyen kezelhető, karbantartott 540 négyzetméteres telken helyezkedik el, mely beton sávalapon, tégla falazattal, betongerendás, béléselemes födémmel, fa tetőszerkezettel, Bramac betoncserép fedéssel készült. A tetőtér teljes mértékben be lett építve, melynek a szigetelése tökéletes. Az ingatlanban az elmúlt időszakban felújítás történt. A nyílászárók műanyagok, az elektromos rendszer részben réz vezetékes. Ebben az évben fejlesztették az elektromos hálózatot, így az ingatlanban 3X32 amper érhető el, tehát 3 fázis (380V) lett bekötve.

Maga az ingatlan a település központjától, ami maga a strand és gyógyfürdő, 5 perc sétára, egy nyugodt, csendes, rendezett utcában helyezkedik el. A környezet zöld, tiszta a levegő, az esti sétára tökéletesen alkalmas.

Ajánlom mindazoknak, akik a településen képzelik el a jövőjüket, akár állandó ott lakással, vagy befektetési céllal. Az ingatlan alkalmas magas színvonalú apartmanok kialakítására is, így a befektetett összeg rövid időn belül megtérülhet. A településen a turizmus igen jelentős, folyamatosan fejlődik, így lehet alapozni a jövőre.

Amennyiben elolvasta a hirdetés szövegét, valamint megnézte a képeket és lát benne fantáziát, úgy gondolja, hogy ez az amit keresek, kérem hívjon, egyeztessünk időpontot, találkozzunk és személyesen meg tudom mutatni.

Berekfürdőn a falusi CSOK és a meglévő állami támogatások elérhetőek!

Irodánk hétvégén a betérő ügyfelek részére ügyeletet tart.

Díjmentes jogi szolgáltatásokkal és ingyenes bank független hitelközvetítéssel állunk vevőink rendelkezésre!

Várom megkeresését!#berekfürdo #tisza-to #hortobagyinemzetipark #gyogyfurdo #gyogyturizmus #pihenes #strand #lovaskocsizas
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1993
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!