.
Szeder Krisztina
Örökös tag franchise partner
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2071 Páty
H476323
Eladó
Családi ház
Prémium
349 900 000 Ft
2071 Páty
9 szoba
840 m²
1734 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
1 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Páty legkeresettebb részén, a Dobogón kínálok ELADÁSRA egy 840 m2-es, HÁROMSZINTES, 8 szobás, MEDITERRÁN STÍLUSÚ LUXUSVILLÁT, 1740 m2- es TELEKKEL, WELLNESS résszel, BOROSPINCÉVEL, 4 állásos GARÁZZSAL!

A ház központi részén található a hatalmas, kétszintes, galériás, nappali, kandallóval, óriás üvegfelületekkel - szinte minden irányban, közvetlen teraszkapcsolattal a kert felé!
A földszinten helyezkedik el a konyha az étkezővel és a kamrával, illetve egy nagyobb hálószoba saját fürdőszobával, valamint 4 lakószoba 2 fürdőszobával.
Az emeletre az impozáns lépcsőn jutunk fel ahol hatalmas méretű dolgozó szobát találjuk privát, panorámás terasszal – mely helyiségnek közvetlen feljárata van a bejárattól, ezzel, szükség esetén elkerülve a többi lakrészt. Továbbá óriás méretű hobbi szoba foglal helyet a galéria másik oldalán.
A pinceszinten található egy 4 állásos garázs, plusz egy wellness rész, teraszkapcsolattal a kert felé. A ház ékessége, a több részből álló, gyönyörű borospince.

Páty a budai agglomeráció egyik legkeresettebb települése, mely gyönyörű fekvésével, remek kirándulóhelyeivel, jó infrastruktúrájával a gyerekes családok kedvencévé vált az elmúlt években, nem messze a fővárostól.
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
2005
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
5 - Nagyon jó
Épület belső állapota:
5 - Nagyon jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Tégla
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!