.
Bundics Anikó
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 5362 Tiszaörs
H476297
Eladó
Családi ház
Prémium
16 500 000 Ft
5362 Tiszaörs
2 szoba
66 m²
1661 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
2 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Tiszaörs Jász-Nagykun-Szolnok vármegye északkeleti határában, Tiszafüredtől, a Tisza-tótól 14 kilométerre délkeletre helyezkedik el a Hortobágyi Nemzeti Park szélén.
A település az országos 34-es fő úton közelíthető meg, ahol rendszeres a busz közlekedés Tiszafüred, Karcag, Szolnok felé. Helyben Polgármesteri hivatal, óvoda, iskola, posta és több bolt is megtalálható, ahol a mindennapi élethez szükséges dolgokat intézni tudja az ember.

A falutól 4 kilométerre található egy település rész, ahol az 1930-as években gáz kutatás következtében termál víz tört fel. E köré az akkori falu vezetés egy strandfürdőt építtetett, mely mára gyógyvíz minősítéssel rendelkezik és gyógyfürdőként üzemel.
Az eladásra kínált épület 1984-ben, szilikátból készült, kívül kőporozott falazattal. A tetőn cserépfedés található, a födém fagerenda. Alapterülete 66 nm, található benne két szoba nappali+ étkező, fürdőszoba, WC. Az ingatlanon egyéb tárolásra és állattartásra alkalmas építmények is találhatók. Szükség esetén ezek a melléképületek is lakórésszé alakíthatók. A telek 1661 nm, rendezett, körbekerített.

A településen elérhető a falusi CSOK támogatás, valamint babaváró és egyéb más állami támogatás is igénybe vehető a vásárláshoz. Ehhez, valamint minden más hitel intézéséhez irodánk teljes körű ügyintézést végez. Keressen bennünket bizalommal!!

Irodánk hétvégén ügyeletet tart a betérő ügyfeleink részére.

#tiszaors #kedves #house #befektetes #csaladias #tisza #relax #pihenés #kellemes #ingatlan #bekoltozheto #hangulatos #sale #egyedi #felujitott #kert #autentikus #kulonnyiloszobak#kozponti #zold #strand #gyogyfurdo #tiszato #kikapcsolodas #nyugalom #elado #kulonleges #vizisportok #horgaszat #falusicsok
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1980
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Nincs megadva
Fűtés:
Gázkonvektor
Szerkezet:
Nincs megadva
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!