.
Kovács Kitti
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 8764 Zalaszentmárton
H475266
Eladó
Családi ház
Prémium
16 649 800 Ft
8764 Zalaszentmárton
3 szoba
85 m²
2052 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
1 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
ZALASZENTMÁRTONBAN, A ZALAI DOMBSÁG KELETI LANKÁI KÖZT, IDILLI KÖRNYEZETBEN MEGBÚJÓ KICSI ZSÁKFALUBAN KÍNÁLUNK ELADÁSRA AZONNAL BEKÖLTÖZHETŐ PARASZTHÁZAT TELJES BERENDEZÉSÉVEL. AZ OTTHON CENTRUM KIEMELT AJÁNLATA!

A csupán 50 állandó lakót számláló, meghitt kis völgyben fekvő falu a Balaton Kiemelt Üdülőkörzet része. Hévíz és a Balaton csak 25 km. Menetrendszerű autóbuszok Keszthely és Zalaegerszeg városokkal kötik össze.
Autentikusan megőrzött házaival, gondozott környezetével, ötletes programjaival, folyamatosan fejlődő infrastruktúrájával egyre több magyar és külhoni nyugalomra vágyó betelepülőt, nyaralót vonz. A kicsi községben pl. 9 éve kiépült egy önkormányzati szennyvíz gyűjtő hálózat és tisztítómű.
Az ajánlatunkban szereplő ingatlant külföldi tulajdonosai alakították, fejlesztették kellemes nyaralóvá, de állandó lakhatásra is megfelelő.

Jellemzői:
- 2050 m2- es keskeny, hosszú telek, melynek az alsó része hasznosított mint bekerített udvar, felső területe háborítatlan.
- A törzsépület jó állapotú száraz vályog-, a hozzáépített mintegy 30 m2-es részen tégla falazatú. A tető egységesen cserép fedésű.
- Villany, vízvezeték a házban, gázcsonk telken belül, a szennyvíz elvezetés a község csatorna hálózatára csatlakozott, .
- Fűtése jelenleg hagyományos fa tüzelésű, illetve egy palackos gázkályhával megoldott. Villanybojler állítja elő a meleg vizet.
Beosztása : veranda, étkező konyha, amiből az utcafront felé a nappali, a másik oldalra két hálószoba nyílik. Az elsőből a fürdőbe, a mögötte lévőből egy háztartási helyiségbe, tárolóba jutunk.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváltságos lehetőség, előre egyeztetett időpontban megtekinthető az ingatlan.
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1950
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Nincs megadva
Fűtés:
Egyéb
Szerkezet:
Nincs megadva
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!