.
Bundics Anikó
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 5323 Tiszaszentimre
H475134
Eladó
Családi ház
Prémium
9 990 000 Ft
5323 Tiszaszentimre
4 szoba
56 m²
6156 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
1 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
A Tisza-tóhoz közel a Tiszaszentimréhez tartozó Újszentgyörgyön falusias környezetben, csendes, murvás utcában kínálok eladásra egy terméskő alapra, vályogból épült négy szobás családi házat.
Közel a Tisza-tóhoz, mégis távol annak zajától, csendes, biztonságos település várja a gazdálkodni, vállalkozni, horgászni, vadászni, pihenni vágyó érdeklődőket.
Az épület hagyományos kályhával fűthető. Az udvaron található melléképület pincével, illetve egy garázs. Az ingatlan 6156 nm-es portán található, gyümölcsfákkal, illetve szépen termő diófákkal. A telkek vége a szomszédos utcára nyílik, így két utcából is megközelíthetőek. Amennyiben valaki nagyobb telken szeretne gazdálkodni, illetve állatot (pl. lovakat) szeretne tartani, akkor még egy szomszédos telek is eladó, melynek mérete 2517 nm, így már 8673 nm állna rendelkezésre egy álom megvalósítására.

Amennyiben további felvilágosítást szeretne, keressen bizalommal!

Teljes körű hitel ügyintézéssel és az ingatlan adásvételéhez szükséges ügyvédi háttérrel is állok a vevőjelöltek rendelkezésére.

#tiszató #tiszaszentimre #újszentgyörgy #elegáns #felújított #felújítandó #költözhető #kertkapcsolat #vályog #üdülő #családias #nyugodt #rendezett #eladó #egyedi #olcsó#jólokalizáció #falusias #
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1975
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Nincs megadva
Fűtés:
Egyéb
Szerkezet:
Vályog
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!