.
Bundics Anikó
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 5244 Tiszaszőlős
H474661
Eladó
Családi ház
Prémium
14 500 000 Ft
5244 Tiszaszőlős
2 szoba
62 m²
934 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
2 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
A település fő vonzerője a Tisza-tó közelsége. Jász-Nagykun-Szolnok vármegye északi részén fekszik melyhez 6,3 km gátszakasz tartozik a tó bal partján. A legközelebbi város Tiszafüred, csupán 8 km-re található. Gazdag a növény és állatvilága. Figyelemre méltó az itt található, védett madárvilág is.
Az ingatlan a település központjában, de mégis csendes nyugalmas utcában található, jó környéken. A telken két épület van, a házon kívül egy melléképület is található nyári konyhával tégla boltozatos pincével, és állat tartására alkalmas istállóval.
A házba belépve egy verandán keresztül a konyhába jutunk, ahonnan három ajtó, három különböző helységbe vezet. Jobbra a kamraként szolgáló padlásfeljáró van, a másik ajtón egy szobába jutunk, melyből a fürdőszoba nyílik. Balra a tágas és világos nagyszobába nyitunk be. A ház tégla alapokon vályogból épült, mely nincs felázva, és nincsenek repedések rajta.

Az épület gázkonvektoros fűtéssel rendelkezik. Ezenkívül az egyik szobában az egész ház fűtésére alkalmas cserépkályha is található.

Átlagos állapota alkalmassá teszi az azonnali lakhatásra.

Ajánlom mindazoknak, akik szeretik a vidéki falusias hangulatú és vízközeli településeket. A horgászat, a vízi túrák, valamint az egyre népszerűbb térség kikapcsolódásra és pihenésre alkalmas hangulatát. Mindezt elérhető áron!

Minden egyben, kis értékben!
Hívjon azonnal, bizalommal!


#tiszaszolos #tiszato #horgaszat #autentikus #nyaralas #befektetes #elado #vizisportok #csonakazas #egyedi #befektetes #sale #summer #relax #falusiturizmus #tiszalake #callme
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1962
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Nincs megadva
Fűtés:
Gázkonvektor
Szerkezet:
Vályog
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!