.
Pintér Zsolt
Arany fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 7694 Hosszúhetény
H474229
Eladó
Családi ház
Prémium
26 990 000 Ft
7694 Hosszúhetény
3 szoba
60 m²
1055 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
6 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Regisztrációs szám: H474229
Eladó Hosszúhetényi Kertes Házikó

Köszönöm, hogy kiváncsiskodik!
Tisztelettel köszöntöm a hirdetésemnél!

Hosszúhetény település, Pécstől mindössze 14 km-re, a Hegyek, Völgyek között terül el, de még mielőtt beérnénk a faluba,
a Cseresznyés útról jobbra lekanyarodva 150 méterre található ez a szépen karbantartott, tégla falazatú házikó.
A jó levegő, a csend és nyugalom, a szép környezet, mindenért kárpótolja itt az embert!

Az épület kb. 13 éves, jó elosztású, található benne egy konyha, étkező+nappalival, két külön bejáratú szoba, fürdőszoba, két toalett, egy tetőtéri kisszoba, valamint garázs, kazánház, több tároló és egy hatalmas, 65 m2-es, vastag, hálózott beton alapra épült, 3 oldalról zárt féltető, amely alatt több személy gépkocsi is tárolható.

Az épületbe réz kábeleken keresztül, bevezetésre került az elektromos áram, a 20 méter mély kútról víztisztító berendezésen, horganyzott csöveken keresztül érkezik a víz, a fűtés pedig vegyes tűzelésű kazánról mükődik, radiátoros hőleadókon keresztül. A szennyvíz útja egy tárolóba vezet.
A nyílászárók egy része dupla hőszigetelésű, műanyag szerkezetű, a többi régi tipúsú, de jól karbantartott, nem szükséges cserélni őket,
mivel teljesen jól záródnak és szigetelnek.
A területen található még egy ciszterna, aminek a befogadó képessége BŐVÍTHETŐ, melynek külön kiépített gépészeti rendszere van, ezért egy csap átállításával müködtethető róla a toalett és a mosógép is! Megjegyezném, hogy az esővíz tároló minden évben tisztítva és fertőtlenítve van!
Az épületbe bevezetésre került a T-home kábel TV, a vezetékes telefon és az internet is. A szemétszállítás is müködik, viszont a postán fiókot kell bérelni, a küldemények, oda érkeznek. Télen a helyi Önkormányzat által, a hókotrás is megoldott.

A terület teljesen sík, körbe kerített, zsilipes rendszeren, dupla kapús megoldáson keresztül az állatok és a gyerekek esetleges kiszökésének védelmében lehet bejutni.
A település ezen részén, életvitel szerűen mindössze 4 család lakik, ezért rendkivül csendes, átmenő forgalomtól mentes, teljesen biztonságos és nagyon szép zöldövezet határolja. A kert végében van grillezési és bográcsozási lehetőség, ahol jó hangulatú baráti összejöveteleket lehet tartani, többek között, ez is előnye a családi ház adottságának.

A buszmegálló mindössze 700 méternyi távolságra van, a falúban viszont minden fontos dolog megtalálható, ami az itt lakók mindennapi kényelmét szolgálja!
(bölcsi, ovi, iskola, többféle üzlet, zöldséges, húsbolt, TŰZÉP, orvosi rendelők, gyógyszertár, idősek klubja....stb)

Az ingatlant személyi hitelből, vagy készpénzből lehet megvásárolni és 30 napra ki kell függeszteni, csak ezután történhet meg a tulajdonjog átruházása!
Az ingatlan, a teljes vételár kifizetését követően, azonnal birtokba vehető!!!

További kérdés esetén, állok szíves rendelkezésükre, a hét bármely napján!
Hívjon - Jöjjön el - Nézze meg - tegyen ajánlatot és legyen az Öné ez a remek kis házikó, amely eddig is 3 személyt hosszú éveken át kiszolgált.

Megtisztelt, hogy a hirdetésemet végig olvasta!
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
2010
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Nincs
Gáz:
Nincs
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Nincs
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!