.
Bundics Anikó
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 3388 Poroszló
H474098
Eladó
Családi ház
Prémium
27 100 000 Ft
3388 Poroszló
2 szoba
76 m²
998 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
5 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
A Tisza-tó frekventált településén, Poroszlón, a tótól légvonalban 200 méterre ajánlok egy nagy telken elhelyezkedő ingatlant. A lakóház 1976-ban beton sávalapra, tégla falazattal, fa gerendás borított sárfödémmel, fa tetőszerkezettel, cserép fedéssel, szakszerűen lett megépítve.

Poroszló egy lakható, nagy idegenforgalmat bonyolító település. Ez egy olyan tó, amely folyik és itt a Tisza egy olyan folyó, ami áll. Nos ezen a varázslatos helyen öröm a pihenés, a horgászat. A madár és állat világ vonzóvá teszi a környezetet. Az Európa legnagyobb édes vízi akváriuma itt található az Öko centrumban, ahol a tiszai vízi világ nagyon magas szinten végig követhető.

Az eladásra kínált ingatlan a település egyik csendes, nyugodt utcájában található. A nagy telken maga a lakóház az utcafronttól 2 méteres előkerttel, az építési telekhatáron áll. Mögötte van egy közel 40 négyzetméteres melléképület, ahol több, tárolásra alkalmas helyiség van. Az udvarban találhatók még különböző kis tárolók , amelyek állattartásra, vagy barkácsműhely kialakítására is alkalmasak. A hátsó kertben művelhető, kertészkedésre alkalmas területek vannak.

Ajánlom mindazoknak, akik egy szép környezetben képzelik el az életüket, egy olyan helyen szeretnének élni, ahol a lakhatás egyben pihenés is.

Az ingatlan megvásárlásához a falusi CSOK, valamint felújítási állami támogatások is igénybe vehetők.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, vagy kérése, kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal!
Díjmentes hitel-ügyintézést biztosítunk minden érdeklődőnk számára!

Irodánk a hét végén is nyitva áll az érdeklődő ügyfeleink számára.

#tiszato #poroszlo #vizisportok #csok #felujitasitamogatas #horgaszat #vizivilag #pihenes
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1976
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Gázkonvektor
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!