.
Minor Zsolt
Briliáns fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 1183 Budapest 18. kerület
H473743
Eladó
Családi ház
Prémium
74 800 000 Ft
1183 Budapest 18. kerület
158 m²
928 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
6 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Az eladó üzleti és lakóingatlan, 158nm–es, Budapest XVIII. kerületében, Szemeretelepen, csendes, burkolt lakóutcában található. A földszinten egy 3 állásos szerelőműhely található 16nm-es iroda rész és mellékhelyiségek találhatók. Az emeleti tetőtéri részben található a lakótér akár több részre bonthatóan és egy fürdőszoba. A 92nm-es pincében egy teljes szerelőakna is található.
A szűkebb környezetre családi házak jellemzőek. Megközelítése gépkocsival és tömegközlekedéssel biztosított. A településen infrastrukturális, oktatási, egészségügyi és egyéb kulturális, sport funkciót betöltő intézmények elérhetők és biztosítottak.

Részlet a szakvéleményből:
A telek be nem épített részére füvesített, közepesen gondozott kert jellemző. Az épület háromszintes, az 1995-ös évben épült. A felépítmény hagyományos építési anyagokból, hagyományos technológiával épült.
A tető magas tetős, a héjazat lemezes cserépfedés, állapota jó.

A tartószerkezet zsalukő, YTONG falazat, gerendafödém. A válaszfa-lak téglából készültek. A homlokzat külső felületképzése vakolt, színezett. A homlokzati nyílászárók fa és fém anyagúak, állapotuk jó-közepes. A belső ajtók fa anyagúak, állapotuk jó-közepes. A burkolatok mázas kerámia lapburkolat, állapotuk közepes-jó. A kerámia burkolatok eltérő időben, eltérő anyaghasználattal készültek. A belső fal-, és mennyezeti felületek, festettek, állapotuk jó.
Az épület víz, csatorna, gáz és elektromos közművel rendelkezik. A fűtést és meleg vizet elektromos rendszer biztosítja. A gáz hálózat jelen állapotban le van zárva.
Statikailag jó állapotban van. Ez alatt azt kell értenünk, az épület alapozása, felmenő tartófalai, válaszfalai, födémei tökéletes egyensúlyi állapotban vannak, süllyedésből adódó repedések, elváltozások nem jelentkeznek.
Talaj irányú szigetelés: Az épület lábazati vonalán nem jelentkezik a szigetelés hibájára utaló átnedvesedés, vakolat, festés lepergés, foltosodás.
A tető irányú lezárások: Az épület tetősík alatti lakó-, vagy egyébhelyiségek mennyezetképe nem mutatja leázások, foltosodás jeleit.
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1995
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Nincs megadva
Fűtés:
Szerkezet:
Nincs megadva
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!