.
Pozvári Ramóna
Csoportvezető
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 8981 Gellénháza
H473731
Eladó
Családi ház
Prémium
22 490 000 Ft
8981 Gellénháza
3 szoba
72 m²
797 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
2 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
GELLÉNHÁZA Zalaegerszeghez közelebbi részén 72 m2-es tégla építésű, kedvező fekvésű, felújítandó családi házat kínálok megvételre.

A felújítandó ház sok lehetőséget nyújthat az új tulajdonosnak, hogy saját ízlése és igényei szerint alakítsa ki az otthonát. A felújítás során lehetőség nyílik a belső elrendezés átalakítására, új burkolatok és berendezések beépítésére, valamint a ház energiahatékonyságának javítására. A magas lábazatos Kádár-kocka ház jelenleg 3 szobával, konyha+kamrával, fürdővel, külön Wc-vel, padlásfeljáróval és egy 8 m2-es erkéllyel rendelkezik , valamint a ház alatt egy nagyobb méretű tárolóval.
A kedvező fekvésű és méretű 797 m2-es telek előkertje sík, a hátsó udvar pedig enyhén lankás így könnyen karbantartható.

Zalaegerszegtől mindössze 12 km-re fekvő Gellénházán van általános iskola, óvoda, boltok, kiváló buszközlekedés, medencés strand.


Jöjjön el, nézze meg, tegyen rá ajánlatot! Amennyiben a képek és a leírás alapján lát az ingatlanban fantáziát, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1960
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Egyéb
Szerkezet:
Tégla
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!