.
Gémesné Anikó
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 5321 Kunmadaras
H473570
Eladó
Családi ház
Prémium
5 000 000 Ft
5321 Kunmadaras
4 szoba
164 m²
1394 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
8 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Kunmadaras Jász-Nagykun-Szolnok vármegye északkeleti részén, a Tisza-tótól, Tiszafüredtől mintegy 24 km-re Karcag felé található. A település közvetlen szomszédságában van a Hortobágyi Nemzeti Park a maga különleges és lenyűgöző állat és növényvilágával! A nagyközségnek jelenleg 5300 fő lakosa van. Országosan híres rendezvényei a volt katonai repülőtér beton kifutópályáján évente többször megrendezett autós és motoros gyorsulási versenyek. Ezekre a rendezvényekre minden felől érkeznek érdeklődők, akik ezen sportok szerelmesei.

A településen óvodák, iskolák működnek. A mindennapok bevásárlásait több szupermarket is biztosítja.
Kunmadaras közvetlen környezetében, 10 km-en belül három gyógyvizes fürdő is megtalálható, Berekfürdő, Tiszaörs-fürdő és a Kunhegyesi strand. A pihenni vágyóknak jó lehetőség, nem beszélve arról, hogy a Hortobágyi Nemzeti Park is a település határáig ér.

Ezen a folyamatosan fejlődő településen kínálok eladásra két különálló helyrajzi számú, de szomszédos, egybenyitott telken álló lakóházas ingatlant. Egy tulajdonosa van a két ingatlannak és egyben kívánja értékesíteni. A közölt képek között van két alaprajz, mely érzékelteti a többi képen látottakat. Az I. számú épület 100 éves. Az akkori technológiának megfelelően pár sor tégla lerakatra vályogból épült, borított fa gerendás sárfödémmel, fa tetőszerkezettel, jelenleg cserép fedéssel. Eredendően nád tetőborítása volt, de a 70-es években azt lecserélték cserépre. A víz erre a telekre van bekötve, de a házba nincs bevezetve. A szomszédos telken áll a II.-es számú épület, ami már jóval modernebb, 1980-ban épült. Az alapja sávbeton, szintén vályog falazatú, borított fa gerendás sárfödém, fa tetőszerkezettel, cserép fedéssel.

Mind két épület hosszú évek óta lakatlan és ez meg látszik az állagukon. Számítani kell rá, hogy erősen felújítandók, de a nagy terület, valamint az ár-érték arány négyzetméterre lebontva kecsegtető. A tulajdonos örökség útján kapta meg az épületeket. Sajnálta eladni, de rá jött, hogy csak romlik az állaga, ha lakatlanul telnek fölöttük az évek. Hosszas gondolkodás után döntött úgy, hogy eladja, bízva abban, hogy az új gazda szépen megmenti és egy nagy család megelégedéssel fogja élvezni ezt a ragyogó környezetet.

Amennyiben elolvasta a hirdetés szövegét, valamint megnézte a képeket és lát benne fantáziát, úgy gondolja, hogy ez az amit keresek, kérem hívjon, egyeztessünk időpontot, találkozzunk és személyesen meg tudom mutatni.

Kunmadarason a falusi CSOK és a meglévő állami támogatások elérhetőek!

Irodánk hétvégén a betérő ügyfelek részére ügyeletet tart.

Díjmentes jogi szolgáltatásokkal és ingyenes bank független hitelközvetítéssel állunk vevőink rendelkezésre!

Várom megkeresését!

#tiszatoregio #kunmadaras #hortobagyinemzetipark #gyogyfurdok #tobbgeneraciosingatlan #lakoingatlan
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1925
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
2 - Felújítandó
Épület belső állapota:
2 - Felújítandó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Egyéb
Szerkezet:
Vályog
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Utcában
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!