.
Luzsi Tatjana
Ezüst fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Lakás 1091 Budapest 9. kerület
H473536
Eladó
Lakás
Prémium
84 800 000 Ft
1091 Budapest 9. kerület
2 szoba
70 m²
Tégla
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
2 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Klinikák metróállomástól másfél perc sétára, csendes, harmadik emeleti, két 35 négyzetméteres, külön bejáratú önálló lakás vár a belvárosban új gazdájára!
Az ingatlan egy helyrajzi számon található, de a fogyasztásmérők, mind az elektromos áram, mind a gáz tekintetében megosztottak! Ügyvédi megosztással akár külön-külön is értékesíthető lenne, de ezzel az ingatlan birtokosai nem kívántak foglalkozni. A nyílászárókat maradéktalanul a legmodernebbekre cseréltette a lakás tulajdonosa! A két lakrész nappalijaiban laminált parkettát tétetett a régire, az előszobaként is funkcionáló két konyhába, valamint a két fürdőszobába vadonatúj, minőségi padlólapot építtetett be! Újak a mosogató-, mosó- és hűtőgépek is, amelyek - ebből adódóan - még nem voltak egyáltalán használva! A bútorokkal együtt - maradnának! A vételár részét képezik! A gazdaságos fűtést vadonatúj, modern konvektorok biztosítják! A vezetékhálózat vadonatúj, három fázisú, vagyis a lakás az átlagosnál lényegesen nagyobb terhelést is elbír! Van éjszakai áram! A felújítás során külön hangsúlyt fektettek a hang- és a hőszigetelés minőségére! Amennyiben jól kiadható, maximálisan gazdaságosan üzemelő, korszerű lakásba kíván költözni, ahonnan gyalog is percek alatt eljut Budapesten bárhova, akkor e mellett a lakás mellett dönt! Corvin sétány, Penny és a Spar - öt perc séta. A lakás nyugati tájolásának köszönhetően a nap második felében is sziporkázó napsütésben tündöklő lakás ráadásul - udvari tájolásának köszönhetően - csendes és nyugodt! A lakást 135, illetve 145 000 forintért bérlők lakják, akik szívesen maradnának!
Jöjjön, hívjon, hogy erről Ön személyesen is meggyőződhessen!
Mutass többet
Általános adatok
Ingatlan állapota:
5 - Nagyon jó
Építés éve:
1901
Emelet:
3
Emeletek száma:
0
Lift:
Nincs Lift
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Parkolás:
Nincs
Erkély/Terasz:
Nincs
Nézet:
Panoráma
Tájolás:
NY
Fűtés:
Gázkonvektor
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!