.
Bundics Anikó
Ezüst fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 5243 Tiszaderzs
H473368
Eladó
Családi ház
Prémium
5 600 000 Ft
5243 Tiszaderzs
2 szoba
98 m²
1132 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
4 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Tiszaderzs a Tisza-tó egyik kiemelt kis települése, ahol a pihenés mellett a múltat idéző kézművesség is működik. A település a tótól kb. 3 km-re helyezkedik el a déli oldalon, Tiszafüredtől mint egy 15 kilométerre. A falunak külön kikötője van, ahol lehetőség adatik a saját tulajdonú vízi járművet kikötni, tárolni. A kikötő körül egy kis, pár utcából álló nyaraló rész épült ki, melynek a hangulata magával ragadja az embert.

A településen Polgármesteri hivatal, orvosi rendelő, Posta, óvoda, iskola, különböző boltok találhatók, így kényelmesebbé téve a minden napokat az itt élők és az ide látogatók számára.

Ezen a barátságos emberek által lakott, igazi tiszai településen ajánlok egy felújítandó, tégla alapokra, vályog falazattal, borított sárfödémmel, fa tetőszerkezettel, cserép fedéssel, az 1960-as évek elején épült lakóházat. Az épületben két szoba, konyha, fürdőszoba WC-vel, kamra, nyári konyha és két folyosó van kialakítva. Az eredeti épület egy hosszú tornáccal épült, melynek a tetőszerkezetét tégla pillérek tartották. Az idők folyamán ezt a tornácot parapet falazattal és üvegfallal lezárták, így növelve a hasznos teret. Ebből a hosszú folyosóból lett leválasztva a fürdőszoba, WC-vel.

A kertben bontandó melléképületek is vannak és egy ásott kút, melyben 11 db beton kútgyűrű lett elhelyezve. Az udvaron termő gyümölcsfák, diófa, valamint szőlőlugas is van, melyek a tulajdonost ellátják friss gyümölccsel

Ajánlom mindazoknak, akik a Tisza szerelmesei. Amennyiben egy saját otthont szeretne a tó közelében, akkor érdemes ezt választani. Statikailag jó állapotban van, de a képeken is látszik, hogy erősen felújítandó, hisz régen lakatlan és az eltelt évek ott hagyták rajta a nyomukat.

Az állam által biztosított falusi CSOK támogatás igénybe vehető. Ezek alapján ajánlani tudom azoknak is, akik állandó ott lakással szeretnék megoldani a jövőjüket, hisz egy közel 100 négyzetméteres házat tud a felújítás után a család igénybe venni.

Amennyiben az olvasott információk felkeltették érdeklődését és szeretné személyesen is megnézni, akkor kérem keressen a megadott telefon számon, egyeztessünk időpontot és velem együtt meggyőződhet a leírtakról.

Díjmentes jogi szolgáltatásokkal és ingyenes bank független hitelközvetítéssel állunk vevőink rendelkezésre!

Hétvégén értékesítési ügyeletet tartunk!

Várom megkeresését!!

#tiszato #falusicsok #allamikedvezmenyek #tiszaderzs #pihenes #vizisportok #tiszaikikotok
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1961
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Egyéb
Szerkezet:
Vályog
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Nincs
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!