.
Jászter Noémi
Franchise partner
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2151 Fót
H473166
Eladó
Családi ház
Prémium
46 990 000 Ft
2151 Fót
2 szoba
76 m²
640 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
5 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Csak Nálam

2 HÁZ EGY TELKEN, együtt, - mégis külön!


Fót a Gödöllői dombság peremén fekszik az északi agglomerációban, mindössze 17km-es távolságra Fővárosunktól.
Dinamikusan fejlődő gazdag kertvárosként, kiváló közlekedési feltételeivel és zöldben gazdag környezetével vált a Budapestről kiköltözők méltán kedvelt településévé.
Itt a város frekventált részén került eladósorba egy gondoskodást igénylő családi ház.
Csendes családi házas utcában, rendezett porták szomszédságában kapott helyet, 680 m2-es telke jól hasznosítható, helyet kapott rajta fedett autóbeálló, rózsalugas, veteményes és melléképületek is.
A ház a 70-es években épült, masszív alappal és betonfödémmel rendelkezik.
76 m2-én optimális elrendezés valósult meg:
Tágas előszoba, hálószoba, étkező, konyha, fürdőszoba, ablakos spejz, nagy nappali alkotják a helyiséglistát. A belső elrendezés igény szerint variálható, a jelenleg szeparált konyhából amerikai konyhás elrendezést lehet megvalósítani az étkező egybenyitásával, valamint a tágas előszoba alkalmas még egy hálószoba kialakítására.
A tetőtér külső lépcsősorral elérhető, jelenleg tárolási funkciókat lát el, tetőszerkezet jó állapotú, cserépfedés öreg, de nem szorul cserére.
Az épület mellett közvetlenül tégla falazatú, masszív alappal rendelkező melléképület található melyben egy "tiszta szoba" valamint egy nyárikonyha kapott helyet. Ezen helyiségekkel az alapterület növelhető, vagy kialakítható belőlük egy külön lakrész is. A fürdőszoba jelenleg "bontott" állapotban van, burkolásra és új szaniterekre vár.

A telken helyet kapott egy könnyűszerkezetes 60m2-es új épület, melyben konyha-étkező, spejz, szoba, terasz lett megvalósítva. Tökéletes megoldás fiatal felnőtt gyermek szeparálására, külön mégis közel, avagy nagyszülők elhelyezésére, vagy otthoni vállalkozás home office, showroom terveire.

Jöjjön el nézze meg, ha kertvárosba vágyik, de nem adná fel a Budapest közelsége adta kényelmet, ha saját igényeire szabná következő otthonát, ha fontos az élhető méretű kert és zavartalan csend!


CSOK? Hitel? Babaváró? -Hívjon! Segítünk eligazodni!
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1970
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Nincs megadva
Fűtés:
Gázkonvektor
Szerkezet:
Tégla
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!