.
Babicska Attila
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2120 Dunakeszi
H472738
Eladó
Családi ház
Prémium
229 990 000 Ft
2120 Dunakeszi
5 szoba
145 m²
5 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
3 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
-Csak Nálam-

Dunakeszi az északi agglomeráció ékköve, egy rohamosan fejlődő gazdag település Budapesttől mindössze 15km-re a Duna keleti partja mentén.
Híres jó nevű iskoláiról, robbanásszerű fejlődéséről, zsibongó Duna-partjáról, nyugodt környezetéről így méltán vált a zöldbevágyó kiköltözők első számú célpontjává az elmúlt években.
Itt, a város elit részén, a Révdűlő Dunai oldalán került eladósorba egy MEDITERRÁN GYÖNGYSZEM!

A remek adottságú CSALÁDI HÁZ 2000-ben épült 30as pth téglából. 2010-ben teljeskörű felújításon esett át, melynek keretein belül megújultak a közműhálózatok, thermoüveges fa tokos nyílászárók kerültek be és 12cm-es fújt hőszigetelést kapott. A kondenzációs, kombi cirkókazán mellett RÜEG kandalló nyújt alternatív megoldást a hőszabályozásra, az emeleti szinten pedig nagy teljesítményű klíma került beszerelésre.
Br.145m2-en optimális, kényelmes elrendezést valósítottak meg:
Földszinten: tágas előszoba, háztartási helyiség, egy hálószoba, nappali, konyha-étkező és fürdőszoba kaptak helyet
Emeleten: 2 hálószoba, 2 tágas erkély, konyha (szobává alakítható), fürdőszoba, kis nappali.
Minden erkély gyönyörű panorámás a Dunára, így megkoronázzák a rózsaszín nyáresti naplementék kémlelését! A földszinten padlófűtés, a szint alatt pince található.

A ház mind kialakításában, mind hangulatában otthonos, meleg szín- és burkolatválasztásaival abszolút mediterrán hangulatot idéz, melyet megkoronáz az épített fabetétes konyhabútor és a nappali éke, a RÜEG kandalló!

A házhoz tartozik egy 45m2-es, ÖSSZKÖZMŰVES garázs/üzlethelyiség, mely közvetlenül a Rév utcáról megközelíthető. 2 autónak kényelmes parkolást, a családi SUP flottának pedig tökéletes helyet teremt, avagy kisebb hajó tárolására vagy üzleti célokra is remek alternatíva!

Kényelmes méretű kertjében fúrt kút segíti a kertgondozást, beállt felnőttnövényzetét különös gondossággal ápolják. A telek magassága miatt további garázsok, avagy parti üzlethelyiségek kialakíthatóak vájt eljárással!

Jöjjön el, tekintse meg ha olyat keres amiből NINCS MÉG EGY, ha csábítja az agglomeráció nyugalma de keresi a pluszt a házban melyből az Otthona lesz!
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
2000
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Tégla
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!