.
Bundics Anikó
Ezüst fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 5241 Abádszalók
H472127
Eladó
Családi ház
Prémium
22 100 000 Ft
5241 Abádszalók
3 szoba
104 m²
1074 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
2 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
A város közvetlenül a Tisza-tó partján fekszik, melyet a turisták igen kedvelnek. A nyaraló ingatlanok száma meghaladja a 200-at, tehát igen kedvelt üdülő és pihenőhellyé nőtte ki magát az utóbbi évtizedben.

Található itt bölcsőde, óvoda, általános iskola és minden igényt kielégítő boltok (PENNY,COOP, REAL, fagyizók, ruha butikok,stb.). Több vendéglátó és szórakozó hely is üzemel a városban és közvetlenül a Tisza-tó partján. Nyaranta igen nyüzsgő élet van, hisz a változatos programok vonzzák a fiatalabb és az idősebb vendégeket egyaránt. Télen, aki szereti a hideg évszakban is a Tiszát, lehetőség van a meleg vizes strandon pihenni, relaxálni és a környék vadregényes tájain barangolni.

A hirdetésben szereplő ingatlan a város csendes, nyugodt, kertvárosias részén, a parthoz közel helyezkedik el. A lakóépület beton sávalapra és beton lábazatra, vályogból épült. A mennyezet hagyományos fa gerendázatú és borított sárfödémű, így a hőszigetelés minden évszakban megoldott. A tetőszerkezete fa, mely cserép borítású, mely szintén tökéletes állapotban van.

Az ingóság (bútorok) külön megállapodás tárgyát képezik. Mivel jelenleg lakatlan, így a kialkudott vételár kifizetése után azonnal beköltözhető.

A kert szépen karban tartott, termékeny talajjal rendelkezik. A tulajdonos zöldség szükségletét tudja biztosítani. A termés tárolására kb 8 négyzetméteres kerti pince áll rendelkezésre.

Az udvar rendezett, gondozott, napfényes!

Amennyiben egy pont ilyen ház az elképzelése akár folyamatos ott lakásra, vagy nyaralóként, akkor ne késlekedjen, hívjon, egyeztessünk időpontot és meg tudom mutatni! Tapasztalni fogja, hogy az épületbe belépve még az idő is hátradől és megpihen! Keressen a megadott elérhetőségemen!

Díjmentes hitel-ügyintézést biztosítunk minden érdeklődőnk számára!

A falusi CSOK Abádszalókon is elérhető, igényelhető!!

Hétvégente az irodában ügyeletet tartunk ügyfeleink részére!


#tiszato #abadszalok #vizisportok #csuszda #vendeglatas #udules #nyaralo #horgaszat #pihenes #kikapcsolodas
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1970
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Gázkonvektor
Szerkezet:
Vályog
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!