.
Bundics Anikó
Ezüst fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 3388 Poroszló
H470855
Eladó
Családi ház
Prémium
17 900 000 Ft
3388 Poroszló
5 szoba
175 m²
1298 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
3 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
A Tisza-tó télen-nyáron szép és vadregényes. Az élővilág kissé átalakul az évszakváltáskor, de a szépsége egész évben lenyűgöző. Aki szereti a csendet, a vizet, a vízi sportokat, az itt megtalálja a számításait. A tó körüli települések egyik fejlődő és vendégszerető helye Poroszló. Pár ezer fős a falu, ahol a nyugalomra vágyók megtalálják a számításaikat.

A település Heves vármegye délkeleti részén, közvetlen a Tisza-tó partján helyezkedik el.

Ezen a közvetlen vízparti településen kínálok eladásra egy lakóingatlant, mely két lakóépületből áll. Az egyik 17x8.3 méter méretű, a másik16x6.5 méteres.
A két lakóházban összesen 5 lakószoba, 1 nappali, 3 fürdőszoba, konyha van jelenleg kialakítva. A falazatuk vegyes (vályog és tégla), tetőszerkezetük fa, cserépborítással. A külön szigeteléssel nem kell bajlódni, hisz a falak 60 cm vastagok, így télen meleg, nyáron viszont jó hűvös.

Az ingatlan a település központi részén áll, de a mozgalmas Tisza-tótól 200 m-re van, így a zajos nyári időszakban megfelelő nyugalmat biztosít.

Javaslom olyan családoknak, akik akár több generációs házban gondolkodnak, ahol a szeretteikkel közösen, de még is külön képzelik el az életüket. Az épületegyüttes alkalmas kereskedelmi szálláshely kialakítására is, tehát befektetőknek is remek lehetőség. A kert nagy, ahol szép gyümölcsös kert is elképzelhető, vagy szabadidős hely (sütő, főző) is kialakítható.

A falusi CSOK, valamint, valamint az elérhető állami támogatások is igényelhetők az ingatlanra!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, vagy kérése, kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal!
Díjmentes hitel-ügyintézést biztosítunk minden érdeklődőnk számára!
Hétvégén értékesítési ügyeletet tartunk!
Várom megkeresését!!

#tiszato #poroszlo #családiház #csok #felujitando #befektetes #vizisportok #horgaszat #strand #setahajozas #tiszatavikalandturak
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1969
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Gázkonvektor
Szerkezet:
Nincs megadva
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!