.
Dzimba Rita
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2119 Pécel
H470695
Eladó
Családi ház
Prémium
69 990 000 Ft
2119 Pécel
7 szoba
269 m²
935 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
6 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Eladásra kínálunk Pécel központjához közel egy felújítandó, tégla építésű, több generációs családi házat.
Befektetőknek vagy akár együttköltözőknek kiváló lehetőség, mivel méretének és kialakításának köszönhetően megosztási szerződéssel akár több különálló lakássá is kialakítható.

A jelenleg két házrész egy 935m2-es telken helyezkedik el, külön bejárattal és mérőórákkal, és egy gépkocsi számára épített (árammal ellátott) garázs található. A telek hátsó részén egy 22m2-es műhely került kialakításra, melybe ipari áram, víz és gáz is be van kötve. A telken ásott kút található (téglával bélelt), de két kerti csap is biztosítja a kerti víz ellátást.

Az első házrész az 1920-as években épült ~ 150 m2, felújítandó állapotú, melyben 4 hatalmas szoba, konyha-étkező, kamra, nagy méretű tároló, fürdőszoba+WC, külön WC és alatta 25 m2 pince található.

A hátsó házrész két szintes, 100 m2. Az alsó szinten 27m2-es nappali, konyha-étkező, kamra, fürdőszoba, a tetőtérben két nagy lakószoba (15 m2 és 24m2), mosdó+WC található. Itt klíma biztosítja az ingatlan hűtését. A tetőtér által adott lehetőségeket kihasználva több kisebb-nagyobb tároló került kialakításra.
A fűtést mindkét lakásban gáz konvektor, a melegvízet bojler biztosítja, illetve fa nyílászárókkal, redőnyökkel és reluxával felszerelt.

A bútorzat egyes részei megegyezés tárgyát képezik a leendő tulajdonossal.

Pécel város közvetlen Budapest határában az M0 autópálya mellett folyamatos fejlődésben lévő kisváros. Közlekedése Budapestre vasúttal, valamint közvetlen BKK járattal megoldott, az ingatlantól pár perces sétával elérhető. Közelben közintézmények, iskola, óvoda, posta, bevásárlási lehetőségek.

Az ingatlan megtekinthető előzetes telefonos egyeztetést követően. Irodánk teljes körű szaktanácsadással áll ügyfeleink részére profi ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsítvány készítésével, díjmentes hitel és állami támogatás előszűréssel. Amennyiben további kérdése van vagy megtekintené az ingatlant, hívjon bizalommal, akár hétvégén is.
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1920
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Gázkonvektor
Szerkezet:
Tégla
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!