.
Kollár Margit
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2521 Csolnok
H469750
Eladó
Családi ház
34 900 000 Ft
2521 Csolnok
4 szoba
110 m²
393 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
11 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Egy kivételes lehetőség áll előttünk, hiszen eladásra kerül egy családi ház, amely rendkívüli panorámával büszkélkedhet. Ez az ingatlan lenyűgöző kilátást nyújt Pilis varázslatos tájaira, melyek békét és harmóniát sugároznak.
Az ingatlanban összesen 4 szoba található, tágas és világos légkört teremtenek az egész család számára. A lakótér területe 110 négyzetméter, amely elegendő helyet biztosít egy kényelmes életvitelhez. A házhoz tartozik tároló és pince is, ahol elhelyezheti a szükséges eszközöket és tárgyakat.
Az ingatlan minden közművel ellátott, így nem kell aggódnia a alapvető szolgáltatások miatt. A műanyag nyílászárók cseréje megtörtént, biztosítva a megfelelő szigetelést és hangszigetelést.
A fűtésre több lehetőség is adott. Gáz- és vegyes tüzelésű kazánok, valamint kályhák gondoskodnak a meleg és otthonos légkörtől. csak a saját preferenciáját kell figyelembe venni és kiválasztani a legmegfelelőbb fűtési módot.
A falu családbarát, és számos kényelmi szolgáltatással rendelkezik. Bölcsőde, óvoda, iskola, uszoda, sportcsarnok és sportklubok mind megtalálhatók a közelben, hogy az egész család megtalálja a számítást. Az egészségügyi ellátás is biztosított, helyben két orvos látja el az ellátást, valamint a dorogi szakorvosi rendelő is elérhető mindössze 5 km-re.
A kereskedelmi és pénzügyi szolgáltatások
Otthon Centrum irodánk jogi háttérrel és ingyenes pénzügyi tanácsadással támogatja a vásárlását
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1948
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Nincs megadva
Energetikai besorolás:
II
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!