.
Szalók Dániel
Briliáns fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 1026 Budapest 2. kerület
389 000 000 Ft
1026 Budapest 2. kerület
6 szoba
330 m²
1226 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
3 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Villák és követségek szomszédságában bújik meg ez az építészetileg kiemelkedő, egyedi stílusú ház. Ha impozáns, zöld környékre szeretne költözni, mégis közel kíván lenni a belvároshoz, akkor keresve sem találhatna ideálisabb lokációt. Üdv itthon!

RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ
II. kerület zöldövezeti részén, Vérhalom városrészen, a Rózsadomb Centerhez közel, 1226 m²-es telken, '96-ban épült ikerház, folyamatosan karbantartott, 4 szintes, egyedi stílusú, 330 m² alapterületű, 44 m² terasszal és erkéllyel, kertkapcsolatos, 7 szobás, 3 fürdőszobás, körbenapozott, privát, 2,85 m belmagasságú ingatlan, külön lakrésszel, 2 állásos garázzsal és 2 felszíni beállóval.

A HÁZ
'96-ban épült családi házként. Több generációs. Igény szerint egyben is megvásárolható. Az építész tulajdonos magának tervezte, saját igényeik és ízlésük szerint került kialakításra. Fontos szempont volt, hogy a környezetébe illeszkedő, a kíváncsi szemek elől rejtett, az utcáról nézve visszafogott, mégis mutatós épület szülessen. A ház tömege alig érzékelhető, kisebbnek tűnik, mint amekkora valójában.

A telek adottságait, valamint a privát szférák megalkotását figyelembe véve a szögekkel és pozíciókkal játszottak, így a családok szinte észrevétlenül élhetnek egymás mellett. Hiába azonosok, mégis egészen más hangulatúak.

Az utcafrontról nyílnak a garázsok, az épület meg van emelve. A gazdag növényzetnek és a környező épületek pozíciójából adódóan sehonnan sincs belátás. Zavartalanul, nyugalomban élheti mindennapjait. A lakások megközelíthetőek a közös pincén, - mely igény szerint teljesen szétválasztható - vagy a kerten keresztül külön bejáraton is.

Az ingatlan használati megosztással vásárolható meg. További részletekért keressen bizalommal.

BEOSZTÁS
Az ikerházak egyben, egymás mögött helyezkednek el. Ebből adódóan van egy utcára, illetve egy teljesen kertre néző egységünk. Jelenleg a kertre nézőről beszélünk.

Pince
Nagy teremgarázs, oszlopok nélkül, így könnyű és egyszerű a parkolás. Összesen 4 autónak van hely, valamint a garázsok előtt az utcán további 4 autóval van lehetőség megállni. Ebből 2-2 tartozik az ingatlanhoz. A garázson keresztül közelíthetjük meg a jelenleg közös lépcsőházakat. Ezen a szinten kapott helyet a gépészet, a tárolók, került kialakításra egy külön lakrész, amit használhatnak szülei vagy vendégei. A két ikerház félnek külön gépészete van, így bármikor teljesen szétválasztható.

Földszint
Ez a szint csak és kizárólag a családról szól. Tágas közösségi tér nagy ablakokkal, melyeken árad be a napfény. Közvetlen terasz és kertkapcsolat. Hatalmas teraszunkra 6-12 személyes asztal is kifér, attól függően, milyen gyakran és hány vendéget szoktunk fogadni, illetve mekkora a család. Saját kertrészében focizhat, játszhat a gyerekekkel. A felül nézetes drót fotón a lakáshoz tartozó kertet láthatja.

Ezen a szinten egy nagy család is kényelmesen elfér. Nincs más teendő, csak élvezni a mindennapokat.

Emelet
Az elvonulás helyszíne. Az épület formájából adódón részben (enyhén) tetőtéri, de minden szoba teljesen használható. Mivel sok szobára volt szükség, ezért 2-2 nagy alapterületű és 2-2 kisebb került kialakításra. Ez igény szerint könnyen alakítható, mivel válaszfalak vannak a szobák között. 1-1 ablakos fürdő és kisebb erkély is található itt. Erről a szintről részben rá lehet látni a városra.

Tetőtér
Lambéria borítású, 5 ablakkal rendelkező, világos tér. Elsősorban elvonulásra volt használva, de lehet tárolásra, vagy dolgozónak is kialakítani, attól függően, kinek mire van szüksége. Jelenleg a tetőtér nincs fizikailag megosztva, de ez könnyedén megtehető.

VÉRHALOM
Gyönyörű zöld környezet, mely a '90-es években épült be. A környező telkek nagyobbak, mint a ma megszokott, így sokkal szellősebbnek érzi az ember, nincs zsúfoltság, mint amit manapság tapasztalunk. Elsősorban családi- és ikerházak jellemzik. Ebben az impozáns, zöld környezetben elvonulhat a külvilág elől, friss levegőn lehet, békében, nyugalomban töltheti napjait.

Annak ellenére, hogy Buda zöldövezeti részén vagyunk, nem kell feladnunk a belváros közelségét.
Széll Kálmán tér - 8 perc
MOM Park - 12 perc
Kolosy tér - 8 perc
Deák Ferenc tér - 15 perc
Nyugati pályaudvar - 11 perc
Ferenciek tere - 15 perc

Az ország legjobb iskolái kényelmes távolságban.
American International School - 15 perc
British International School - 7 perc
Greater Grace International School - 7 perc
Britannica - 16 perc
Német iskola - 11 perc
Francia iskola - 14 perc
Lauder - 8 perc
AKG - 8 perc

Kikapcsolódás, mindennapi dolgok:
- közel a természet - Balogh Ádám-szikla, Ferenc-hegyi barlang
- Budagyöngye, Rózsakert bevásárlóközpont a nagy bevásárlásokhoz
- Rózsadomb Center és Czeizel Intézet az egészségesebb mindennapokért
- kiváló tömegközlekedés - 11,111 buszok, 931 éjszakai
- játszóterek a közvetlen közelben
- sportolási lehetőség minden mennyiségben

Ez a lokáció minden igényt kielégít. Érdemes ideköltöznie!
--------

Ha nem egy dobozra vágyik, hanem egy karakteres, meleg otthonra, valamint szívesen költözne össze családjával, barátaival, akkor ez a lehetőség Önre vár! Kérdéseivel keressen bizalommal!
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1996
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Nincs megadva
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Tégla
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!