.
Herceg Andrea
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 8785 Kallósd
H465122
Eladó
Családi ház
Prémium
25 000 000 Ft
8785 Kallósd
3 szoba
100 m²
2226 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
10 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Eladásra kínálok Zalaszentgrót Zalakoppányi részén, csendes zsákfaluban egy alápincézett, vegyes falazatú, új tetővel rendelkező házat, pajtával és 2223m2 viszonylag sík területtel.
Az ingatlan egy része vályog fal mely köszönhetően a magas alapnak teljesen száraz. Az épület később került megtoldásra egy tégla építésű szobával és fürdőszobával. A tető pár éve teljes egészében cserélve lett, a fűtést gázkonvektor és kandalló biztosítja. A község csatornázása az idén valósult meg, egyelőre a telken csak a beállás van, rákötés még nem történt.
A telek két oldalról be van kerítve, gyümölcsfák valamint egy kis akácerdő található rajta. A régi pajta rész kis felújítás után alkalmas garázsnak, ez adja meg a kis udvar intimitását.
Zalaszentgrót, ( melynek közigazgatási területéhez tartozik Koppány, a mintegy 300 fős falucska ) Zalai Termál-völgy jelentős települése. Magában hordozza az egykori mezőváros vidékies báját, és a modern kisváros és járási székhely minden mai igényt ( egészségügyi, kereskedelmi, szociális intézmények, szolgáltatások ) kielégítő funkcióját. Fekvése vetekszik a Balaton-felvidék szépségével, az osztrák határ közelsége pedig a nyugat-európai turisták és betelepedők számára egyaránt vonzóvá teszi.
Az ingatlan és környezete számos kikapcsolódási lehetőséget kínál. Termál gyógyfürdők, (Zalaszentgrót, Kehidakustány, Hévíz, Zalakaros ), lovardák, horgász tavak és világszínvonalú golfpálya várja az aktív pihenésre vágyókat, mindössze 5- 15 perces autó- vagy kerékpár útra. Adottak az erdei kirándulások, bor- és gasztronómiai túrák, vadászat lehetősége.
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1960
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Gázkonvektor
Szerkezet:
Nincs megadva
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!