.
Bundics Anikó
Ezüst fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 5244 Tiszaszőlős
H456542
Eladó
Családi ház
7 300 000 Ft
5244 Tiszaszőlős
2 szoba
90 m²
1790 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
2 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Tiszaszőlős Jász-Nagykun-Szolnok megye északkeleti részén, Tiszafüredtől 5 perc autóútra, Abádszalók irányában helyezkedik el. A tótól a település mintegy 2-3 kilométerre található, ezért nagyon sokan döntöttek már úgy, hogy nyaralójuk helyszínéül választják.

Ezen a szép és nyugodt településen ajánlok egy felújításra szoruló parasztházat. Tégla alapokon, vályog falazattal épült, fa tetőszerkezettel, cserép fedéssel. Az ingatlan fő út mellett, nagy telekkel rendelkezik. Az épület 1960 körül lett kivitelezve, 3 osztatú parasztházként. Az idők folyamán a helyiségek át lettek cserélve, így a két szoba egymás mellé került, a konyha pedig egyel lejjebb kapott helyet. Így lett praktikusan megoldva, hogy a fürdőszobából egyszerűbb volt vízzel ellátni a mosogatót. A jelenlegi tulajdonos elkezdte felújítani a fürdőszobát, melynek a fali csempe burkolata még nincs befejezve. Az udvaron, a fő épülettől pár méterre található egy téglából kirakott, kb. 10 négyzetméteres pince. A nyomokból kikövetkeztetve itt egy melléképület állhatott valaha, mely idő közben elbontásra került, de a pince használhatóan megmaradt.

A terület maximálisan alkalmas nyaraló kialakítására. Amennyiben az eddig olvasottak alapján úgy dönt, hogy ezt személyesen is szeretné megnézni, adott a lehetőség. Hívjon, egyeztessünk időpontot és személyes találkozással mind ezt meg tudjuk oldani.

A még elérhető falusi CSOK támogatás, valamint babaváró és egyéb más állami támogatás igénybe vehető a vásárláshoz. Ehhez, valamint minden más hitel intézéséhez irodánk teljes körű ügyintézést végez. Keressen bennünket bizalommal!!

Irodánk hétvégén ügyeletet tart a betérő ügyfeleink részére.

#tiszató #tiszaszőlős #gyógyfürdőkaközelben #hortobágyinemzetipark #tiszafüred #családiház #horgászat #vízisportok
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1960
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Egyéb
Szerkezet:
Vályog
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!