.

Projekt részletek

Info:
Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy az Ön új otthona legyen ez a Debreceni gyöngyszem! Várjuk jelentkezését, hogy személyesen is megmutathassuk, milyen egyedi értékekkel rendelkezik ez az ingatlan.
Ez a családi ház tökéletes választás azoknak, akik nyugodt, de mégis kozmopolita életmódot keresnek. A Nagyerdei övezet számos szabadidős tevékenységhez kínál lehetőséget, így nem csak a tökéletes otthona lehet, hanem az aktív pihenés helyszíne is.
Az ingatlan nemcsak kiváló elhelyezkedéssel büszkélkedhet, de a modern építészi megoldások és a minőségi anyagok felhasználása is megkülönbözteti a piaci kínálattól. Az otthon nem csak kényelmes, de stílusos is, tökéletes választás azok számára, akik értékelik a modern dizájnt és a természet közelségét

Az ingatlan kialakítása során kiemelt szerepet kapott a fény és a tér harmonikus összjátéka. A napfényes helyiségek gondoskodnak arról, hogy otthona mindig világos és meleg legyen. Az óriási ablakoknak köszönhetően az ingatlanban élők minden nap élvezhetik a kert látványát és az erdei környezet közelségét.

Eladó egy rendkívül modern családi ház a Debrecen Nagyerdei övezetben, az erdő szélén. Ez az 320 négyzetméteres ingatlan egy 1 100 négyzetméteres telken fekszik, és két belső szinttel rendelkezik. A fényűző otthon nemcsak medencével, de egy napfényes terasszal, valamint egy hatalmas nappalival is büszkélkedhet, ami óriási üvegfelületekkel van kiegészítve. Az épület tégla szerkezetű, kertre néző kilátással, így garantáltan minden igényt kielégít.
Ingatlanok: 1
Árak: 475 000 000 Ft - 475 000 000 Ft
Méretek: 267 - 267 m2
Emeletek: -
Befejezés dátuma: 2025-12-30

Eladó lakás, ház

(1)
Kérek értesítést, ha a megadott szempontoknak megfelelő új ingatlan kerül feltöltésre.

4032 Debrecen

PR036901/HZ/21152 | 7 szoba | 267 m²
475 000 000 Ft