.
Juhász Anikó
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Lakás 2220 Vecsés , 2220 Vecsés, Felső telep/Otp lakótelep
M271743
Eladó
Lakás
Prémium
49 900 000 Ft
2220 Vecsés , 2220 Vecsés, Felső telep/Otp lakótelep
2 szoba
64 m²
Csúsztatott zsalu
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
17 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Vecsés OTP Lakótelepen ideális otthon várja új lakóit!
Kiváló lehetőség azok számára, akik egy 1. emeleti, jó állapotú, 2 szobás 64 m2 + 6 m2-es loggiás lakásra vágynak. Az ingatlan fűtéséről gázkonvektor gondoskodik. A társasház rendezett, lakóközössége összetartó, elmaradás, tartozás nincs. Rezsiköltség: Közösköltség 10.800Ft+víz, villany: 5-6000Ft, gáz: 5.500-19.200Ft, hulladék: 6.930/3hó. Szolgáltatok közül megtalálható a Digi, T-home, Yettel. Felújított villanyhálózat, műanyag nyílászárók, hibátlan burkolatok, dohányzásmentes, igényes, karbantartott, rendezett ingatlan. 1/1 tulajdon, per-teher és igénymentes. De ez még nem minden! Parkolási lehetőség közterületen ingyenes, buszmegálló a közelben és bevásárlási lehetőségek, (Vecsési shopping center) könnyen elérhetők. Mindemellett a lakótelepen játszótér is rendelkezésre áll, így gyermekeitek biztonságban játszhatnak.
Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget! Hívjatok még ma és tegyétek meg első lépéseteket az új otthon felé! Ügyfeleink számára teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésre az OTP Bankcsoport. Az OTP Ingatlanpont kínálatából választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelmegoldásokat kínálunk, illetve az adásvételi szerződés megkötéséhez megbízható ügyvédi közreműködést is tudunk biztosítani!
Mutass többet
Általános adatok
Ingatlan állapota:
4 - Jó
Építés éve:
1980
Emelet:
1
Emeletek száma:
0
Lift:
Nincs Lift
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Parkolás:
Nincs
Erkély/Terasz:
Nincs
Nézet:
Utca
Tájolás:
NY
Fűtés:
Gázkonvektor
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Értéknövelő tulajdonságok
Összkomfortos
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!