.
Varga Ádám
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Lakás 2800 Tatabánya
LK015443
Eladó
Lakás
Prémium
24 900 000 Ft
2800 Tatabánya
2 szoba
50 m²
Csúsztatott zsalu
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
44 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
 Tatabánya varázsa, amely több mint csupán egy helyszín. Ez a település egy igazi gyöngyszem, ahol a történelmi hagyományok és a modern kor szellemisége egyedi módon ötvöződik Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy ebben a rendkívül vonzó közegben legyen otthona vagy befektetése.

Az ingatlan méretéhez és elhelyezkedéséhez képest kitűnő áron érhető el, ami ideális választássá teszi beruházók és otthont keresők számára egyaránt.

Az ingatlan közelében elérhető számos munkalehetőség kiválóan alapozza meg azoknak a jövőjét, akik karriert szeretnének építeni vagy éppen új területeken próbálnának szerencsét.

Először is, a lakás elhelyezkedése páratlan előnyökkel bír a mindennapok során.Szuper infrastruktúra biztosítja a könnyű és gyors hozzáférést a város minden pontjához, így az itt élők mindig élvezhetik a közeli bevásárlási lehetőségeket, oktatási intézményeket és szabadidős tevékenységeket.


Eladó egy 26 900 000 HUF értékű, kitűnő elhelyezkedésű ingatlan, melynek kiváló adottságai és felkínált lehetőségei valódi otthonná vagy befektetéssé tehetik az új tulajdonos számára. A precízen karbantartott, modern kialakítású lakóegység nem csak komfortos, de funkcionálisan is kielégíti a mai kor igényeit.
Mutass többet
Általános adatok
Ingatlan állapota:
4 - Jó
Építés éve:
1970
Emelet:
4
Emeletek száma:
4
Lift:
Nincs Lift
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Parkolás:
Nincs
Erkély/Terasz:
Van
Nézet:
Utca
Tájolás:
ÉNY
Fűtés:
Távfűtés
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!