.
Kiss Mária
Briliáns fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2740 Abony , Szelei út
HZ079447
Eladó
Családi ház
56 990 000 Ft
2740 Abony , Szelei út
3 szoba
126 m²
968 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
4 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Abony központi részén eladó újépítésű, modern családi ház! Az ingatlan költséghatékony megoldással épült minimalista stílusban! Az épület amerikai konyhás nappaliból és 2 szobából áll - mely akár átalakítható 3 szobás házzá is. Az ingatlant úgy tervezték, hogy az utcafront felől egy hatalmas garázsból is beléphetünk az otthonba - de ezen kivül még 2 bejárattal rendelkezik. A főbejárat egy fedett előtéren keresztül közelíthető meg, ahonnan jobbra a garázs (25 m2) balra pedig a közeledőn keresztül a különböző helyiségekbe jutunk! Itt haladva jobbra a mosdó, mellette a mosókonyha, majd a fürdő és kamra következik. Bal oldalt egymás mellett 2 külön bejáratú szoba található. A közlekedő végén pedig az amerikai konyhás nappali található (45 m2) mely akár több szobára is osztható. Innen tudunk kilépni a 24 m2-es nyitott teraszra! Az épület nettó 126,06 m2-es - mely akár tovább bővíthető még. 
- LK2-es övezetben épület - oldalhatáros építési móddal - mely 260 m2-el még tovább bővíthető!
- Az utcafronti részén WPC kerítéssel megépített bejárat fogadja a lakóit
- Téglából épült és külső falak 15 cm-es nikecell szigeteléssel ellátottak
- Az aljzatbeton és a tető alatti rész is szigeteléssel ellátott (15 és 25 cm-es nikecell szigeteléssel) a tető Lindab fedésű rejtett félnyeregtetővel lett kialakítva
- Automata garázsajtóval ellátott, szigetelt és fűtött garázs
- A ház körül Sammelrock térkővel kirakott nagyobb terület található, melyben helyet kapott egy nyitott gépkocsibeálló is (18 m2)
- Az épületben a teljes villany (3x16 amper) és vízvezetékrendszer kiépítésre került (minden külön leállással) - a  helyiségekben a kiállások elkészültek - a klímának a H tarifa is kiépítésre került (3 klímának alakítottak kiállásokat)
- a nyílászárók 3 kamrás hőszigetelt üvegezéssel és beépített szúnyoghálóval és redőnnyel épültek - belül fehér műanyaggal - kívül antracittal)
- az otthon melegét padlófűtéssel tervezték (gázcirkónak és hőszivattyúnak lett kiépítve a hálózat)
- riasztóhoz is az elektromos kiállások kiépítésre kerültek

A festés, burkolás és szerelvényezés az új tulajdonosra feladata lesz, így saját ízlése szerint tudja kialakítani a színeket.

Minden a közelben található néhány perces sétatávolságra: ABC, rendelő,iskola, posta,

Közlekedés: Szolnok és Cegléd között helyezkedik el - mindkettőtől kb. 15 km-re.  Budapestet az M4-es autópályán lehet elérni autóval 1 óra alatt.
Vonatközlekedés:  a Budapest Keleti Pu -Szolnok-Nyíregyháza útvonalon . Volán buszjáratok indulnak Cegléd, Szolnok, Törtel felé és a környező kis településekre!Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
2023
Belső szintek száma:
1
Épület külső állapota:
6 - Új. ép.
Épület belső állapota:
6 - Új. ép.
Fényviszonyok:
Napfényes
Nézet:
Kert/belső kert
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
BB
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Ingatlanban
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Értéknövelő tulajdonságok
Kertkapcsolat
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!