.
Plachy Zsuzsa
Arany fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2164 Váchartyán , Csendes családi házas környék
HZ073035
Eladó
Családi ház
112 500 000 Ft
2164 Váchartyán , Csendes családi házas környék
7 szoba
188 m²
923 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
2 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Megvételre kínálunk Váchartyánban egy belső kétszintes 2006-ban épült családi házat.

A jelenleg amerikai-konyhás nappali és 5 szobás,  4 fürdőszobás + 2 külön mosdóval megépített ingatlant kellemes terek jellemzik. A  földszinten két teljesen elkülönített  szoba-fürdő-gardrobot hoztak létre. Közöttük helyezkedik el a nyitott födémes amerikai konyhás nappali, melynek különlegessége még a félköríves kialakítása is. Igy csodás ragyogás tölti be a teret napsütésben, viszont borús időben sem kell nagyon sötétre számítani. A nappaliban már megvan a helye egy később beépíthető vízteres kandallónak  is ( kémény, csövezés is megvan).  Az emeletre felérve föntről  is rálátunk az alattunk elhelyezkedő nappalira – melyben most akár egy „égig érő” fenyőfa is fokozhatja a karácsony hangulatát.  A tetőtéri részben jelenleg 3 szoba van, 2 fürdőszobával tervezve - burkolás, szaniterek hiányoznak -  és egy kellemes nappali rész is helyet kapott.  Itt akár szobákat lehet összenyitni, illetve újat kialakítani. A lehetőség adott.

A földszinti részen szintén adott egy külön bejáratos rész kialakíthatósága – akár home office-hoz, akár kozmetika, vagy éppen szépségszalon üzemeltetése. Közvetlen udvari bejárattal.

Műszaki paraméterek:  38-as tégla tartófalak, 10 cm válaszfalak, műanyag hőszigetelt nyílászárók, a padlástérben 15 cm ásványgyapot szigetelés, hornyolt cserép. A vizes helyiségekben kerámia burkolat a többi helyiség pedig parkettával burkolt. Riasztóval felszerelt, kerti csap vezetékes vízről üzemel, fűtése gázkazán, radiátoros hőleadással.

A telek 923 m2-es, összközművel ellátott, körbekerített.

2 férőhelyes, automata kapuval ellátott garázsban parkolhatunk. A kert gondozást igényel, viszont az uj tulajdonos saját izlése szerint formálhatja az utcafronti kerítéssel együtt.
Óvoda, iskola 10 percen belül elérhető távolságra található.

Váchartyán Budapesttől mintegy 30 kilométerre fekszik észak-északkeleti irányban. Az M2-es autóút megépülésével a közúti közlekedés is jobb minőségűvé vált, mint a megye más, félreesőbb területein.

Megközelítése, közlekedése:
Busz és vonatállomás kb 600 m.
Főutcája a 2105-ös út, ezen érhető el Vác és Galgamácsa irányából is;
A hazai vasútvonalak közül a Budapest–Vácrátót–Vác-vasútvonal és az Aszód–Galgamácsa–Vácrátót-vasútvonal is érinti, előbbinek két megállási pontja van a határai között. Rudnaykert megállóhely település szélén létesült,a  Váchartyán megállóhely pedig a faluközpont déli szélén.
Helyközi autóbuszjáratok: 313, 315, 339, 347, 348

Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
2006
Belső szintek száma:
2
Épület külső állapota:
5 - Nagyon jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Napfényes
Nézet:
Udvar
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Ingatlanban
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Értéknövelő tulajdonságok
Galéria
Kertkapcsolat
Duplakomfortos
Nyitható/buktatható ablakok
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!