.
Nyári Krisztián
Ezüst fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 3246 Mátraderecske
HZ042797
Eladó
Családi ház
Prémium
46 900 000 Ft
3246 Mátraderecske
6 szoba
200 m²
799 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
3 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Eladó családi ház Mátraderecskén

A Mátrai Tájvédelmi körzet és a Bükki Nemzeti park vonzáskörzetében, Mátraderecskén eladó egy kétszintes, 6 szobás, 2 generációs, felújított családi ház.
A település elit részén, a Mofetta szárazfürdő közelében található a 799 nm-es telek, amely minden közművel ellátott és lakóövezeti besorolású. A telken áll a 2x90 nm hasznos alapterületű, önálló családi ház, amely ugyan 1980-ban épült, de 2017-ben teljeskörű felújításon és belső átépítésen esett át, valamint 10 cm szigetelést is kapott.

A ház 2 szintes és 2 generációsnak van kialakítva, az alsó szint teljes mértékben akadálymentesített. Mindkét szinten található 3 szoba, konyha, fürdő, WC és kamra is. Minden szoba egy folyosóról, egymástól külön nyílik. A 6 hálószoba közül 4-ből csodálatos kilátás nyílik a Kékestetőre. A ház mögötti udvaron kialakításra került egy sütögetős rész, ahol akár 2-3 család is kényelmesen elfér. Ugyan a garázs – aminek a végében egy kisebb pince is kialakításra került – egy autó számára használható, de a térkövezett gépkocsibeálló akár további 4 autónak is helyet biztosít.

A villanyóra átalakítása során éjszakai áram is kialakításra került, családi ház jellegét tekintve elég olcsó a fenntartási költsége.

Megegyezés esetén, akár a teljes bútorzat is a házban tud maradni.

A település a Mátra északi lábánál található kiránduló- és gyógyfürdőhely. Itt található az ország egyetlen szén-dioxidos gázfürdője (mofetta), a Mátraderecskei Széndioxid Gyógygázfürdő. A településen rengeteg vendégház van és ez az ingatlan is alkalmas ezen kialakításra.


Jöjjön el, nézze meg és tegyen ajánlatot!
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1980
Belső szintek száma:
2
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Napfényes
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
CC
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Ingatlanban
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Értéknövelő tulajdonságok
Riasztó
Kamerák
Biztonsági ajtó
Akadálymentesített
Kétgenerációs
Kertkapcsolat
Panorámás kilátás
Duplakomfortos
Kandalló
Nyitható/buktatható ablakok
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!