.
Orosz Mária
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2345 Apaj
H477243
Eladó
Családi ház
Prémium
33 900 000 Ft
2345 Apaj
3 szoba
70 m²
1426 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
3 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
FALUSI CSOK!!! Eladó sorba került, Pest megye egyik legszebb részén Apajon, egy 70nm-es 3 szobás, takaros és szép ház. Az ingatlan egy 1426-nm-es telken helyezkedik el. A  kertben van fúrt kút, de vezetékes víz is megtalálható. Az ingatlan közel 40 percre található Budapesttől, könnyen megközelíthető busszal illetve hamarosan megint fog közlekedni vonat, mivel Apajnak saját vasút állomása lesz.  A ház egy csendes szép utcában található, kifejezetten jó környék. Az ingatlan alkalmas bővítésre, a jelenlegi építési szabályzat szerint nyugodtan bővíthető. A telken van egy egyéb épület garázsként, műhelyként vagy egy másik lakrészként is tud működni, de még nyári konyhaként is tud funkcionálni. A házon 5 cm-es szigetelés a gáz pedig telken belül van.

Az ingatlant nagyon szívesen ajánlom azok számára akik szeretik a csendet de még is fontos, hogy minden elérhető legyen, itt szeretném megjegyezni Budapest közel 40 perc, Kiskunlacháza 6 perc, Ráckeve 10 perc, vagy Dunaharaszti 25 percre található.  

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, hívjon nyugodtan és természetesen hitel ügyintézésben is rendelkezésére állunk, az ingatlan teljesen alkalmas Falusi CSOK-ra is.
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1986
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Nincs megadva
Fűtés:
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!