.
Molnárné Márfi Anikó Andrea
Ezüst fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 7900 Szigetvár
H477114
Eladó
Családi ház
Prémium
34 990 000 Ft
7900 Szigetvár
3 szoba
100 m²
691 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
8 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Szigetváron, a városközponttól néhány percre, csendes, nyugodt helyen eladó egy téglaépítésű, földszint+ tetőtér elrendezésű családi ház, 691 m2-es telken. A házban 4 hálószoba, és egy fél szoba található. A földszinten a fürdőszobában sarokkád van, az emeleten zuhanyozó, mindkét helyen wc-vel.
A ház kétharmada kívülről szigetelt. Teteje agyagcserép, amely régi, de kiváló állapotban van. Az ablakok fából készültek, dupla üvegűek, az utcára néző két ablak alumíniumredőnnyel rendelkezik.
A ház központi-fűtésű, külön kazán-helyiségben található a vegyes tüzelésű kazán és a gázkazán. A villanyhálózat 10 éve lett felújítva, mindenhol rézvezetékre cserélve. A konyhában, és a mellékhelyiségekben járólap, az emeleti 2 szobában hajópadló burkolat van. Az alsó szinten található szoba burkolata két éve lett felújítva, kicserélve. A fenti kis szobához egy kb. 2 m2-es erkély tartozik.
Egy 68 m2-es, négy részre osztott melléképület két műhellyel és két kis raktárral tartozik a házhoz, valamint egy nyári konyha.
A ház mögött gondozott kert található füge, málna, és sárgabarack fákkal. A ház költözhető állapotú, de van benne fantázia egy sokkal modernebb lakás létrehozására is.
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1980
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Nincs megadva
Fűtés:
Egyéb
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!