.
Velkei Krisztina
Örökös tag értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 3200 Gyöngyös
H476538
Eladó
Családi ház
Prémium
59 000 000 Ft
3200 Gyöngyös
7 szoba
300 m²
1548 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
10 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Kivételesen tágas ikerház várja új tulajdonosát a Gyöngyös egyik legdinamikusabban fejlődő utcájában. Az ingatlan ideális választás mindazok számára, akik egy modern és sokoldalú otthont keresnek, legyen szó több generáció együttéléséről vagy akár vállalkozás indításáról.

A 300 nm hasznos alapterületű ház 6 tágas szobával és 4 fürdőszobával rendelkezik, így kényelmes és praktikus megoldást kínál az élet minden területére. A 1548 nm-es telek lehetőséget teremt a kertészkedésre, pihenésre és számos más tevékenység folytatására.

Az ingatlan lakóinak további kényelmet szolgálja a 3 beállásos garázs, a hatalmas méretű terasz és a 3 erkély, a vegyestüzelésű és a gázüzemű kazán, míg a számos ablaknak köszönhetően az ingatlan természetes fényben fürdik, ami kellemes atmoszférát és klímát teremt.

A ház számos lehetőséget rejt magában, beleértve vállalkozás létesítését, társasházzá alakítást bővítéssel, munkásszállás kialakítását, sokgyermekes családi házként való használatot, turisztikai szálláshely kialakítását.

Az ingatlan könnyen megközelíthető, parkolási lehetőség is adott a ház előtt, a város M3-as autópályához legközelebb eső részében található, a hipermarketek könnyen elérhetők, és a népszerű dombi lakótelep is erre terjeszkedik.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget ha egy olyan otthonra vágyik, amely ötvözi a modern kényelmet és a sokoldalúságot. Kérjen további információkat vagy egyéni megtekintést még ma!

A 2024. január 1-től életbe lépő CSOK + is igénybe vehető a ház vásárlásához, melyben nagy szakértelemmel rendelkező hiteltanácsadó kollégánk segítő kezet nyújt!
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1998
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
DD
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!