.
Vincze Péter
Ezüst fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Lakás 8000 Székesfehérvár
H470087
Eladó
Lakás
Prémium
270 000 000 Ft
8000 Székesfehérvár
8 szoba
421 m²
Tégla
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
1 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Szeretné magamellett tudni családját és egyben vállalkozását is, vagy keres jobb lehetőséget vállalkozásának, bővülne, de nincs megfelelő hely, keresi a többgenerációs együtt lakási lehetőségét?
Nos, akkor ne keressen tovább, mert ezt a lehetőséget itt MEGTALÁLTA!

Székesfehérár frekventált helyén 1660m2-es telken 4 lakásos társasházban , egy 72,5m2-es és egy 132.6m2-es lakás valamint a hozzájuk tartozó 218 m2-es műhely EGYBEN ELADÓ!

Megközelítése a jó minőségű aszfaltozott úton lehetséges a TÁRSASHÁZ teljes udvara térkővel burkolt, az elektromoskapun belépve az udvarra balra található az első egység -üzlethelyiség, kettő lakás és a dupla garázs-előtt elhaladva érünk az eladásra kínált első lakáshoz, melynek ajtaján belépve érünk a tágas nappal-konyha-étkezőbe, amelyből nyílik a fürdőszoba és a wc.,a nappaliból a belső lépcsőn tudunk a beépített tetőtérbe jutni, ahol 2 szoba, gardrób, wc található.
Tovább haladva érünk a másik lakáshoz, melynek ajtaján belépve szintén tágas konyha-nappali-étkezőbe érünk melyből jobbra nyílik a nagy tágas szoba, amelynek külön bejárata is van!
Ebben az egységben található még a méretes fürdőszoba és wc is!
A tetőtéri lakásrészbe külön bejáratú csigalépcsőn jutunk fel, ahol külön konyha-nappali-étkező került kialakításra ,valamint van két szoba és külön fürdő és wc is.

Ehhez az egységhez kapcsolódik a 218 m2-es műhely, amely nagyon sok tevékenységre alkalmasan lett kialakítva, jelenleg asztalosipari tevékenység folyik benne.

Az eladásra kínált egység 2006-ban épült, melyet 2014-ben átépítettek a jelenlegi formát elérve, minden egységnek külön villany, gáz és víz mérője van!
A ház betonsáv alapra B30-sa téglából épült, a födém, vasbetongerendás, tálcás 30 cm-es szigeteléssel, a tető Baramc léces, Baramac cseréppel fedve, szalufa között 18 cm-es Ásványgyapot szigetelés, lécek között 5 cm-es Nikecell párazáró fóliával, tűzálló gipszkarton tapétával.

A lakások kiváló minőségű műanyag nyílászárókkal hő és hangszigeteléssel ellátottak.
Minden helyiség kiváló minőségű kerámia burkolatot kapott.
A fűtésről és a melegvízről a nagy teljesítményű kondenzációs kazán, valamint a víz-teres kandalló, mely segít a fűtési költségek csökkentésében gondoskodik.

A műhely csúszásgátlós lapokkal burkolt!

Megközelítése tömegközlekedéssel is könnyedén lehetséges, buszmegálló 1 perc sétára található, buszjáratok: 11-es,11A, 12-es és 15-ös

Parkolás az udvarban saját parkolóval, illetve a társasház elött ingyenesen lehetséges!

Amennyiben a felkeltette érdeklődését a lehetőség, hívjon bátran!

család, lakás, vállalkozás, zöld, csendes, együtt, terasz, udvar,
Mutass többet
Általános adatok
Ingatlan állapota:
4 - Jó
Építés éve:
2006
Emelet:
Földszint
Emeletek száma:
1
Lift:
Nincs Lift
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Parkolás:
Nincs
Erkély/Terasz:
Nincs
Nézet:
Panoráma
Tájolás:
K
Fűtés:
Gáz cirkó
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!