.
Primusz Márta
Ezüst fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Lakás 1044 Budapest 4. kerület
H468819
Eladó
Lakás
Prémium
80 000 000 Ft
1044 Budapest 4. kerület
3 szoba
73 m²
Tégla
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
18 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Eladásra kínálok, egy minden tekintetben felújított ingatlant, Újpest zöld, családias, és legmeghittebb részén. A természet közelségéhez hozzá ad az utcákban tornyosuló, gondozott fasorok, melyek már az első pillanattól sorfalat állnak az új otthont megtalálónak. A családiházak közül kiemelkedő társasházat is fák ölelik körbe, így , bár a látványt csak javítva, megvédi a házat a közvetlen naptól, úgy, hogy az ingatlant mégis átjárja a fény.

Az ingatlan egy zárt, kerítéssel elkerített területen fekszik, melyen több hasonló társasház, sorház és családi ház is található. Ezen belül, az ingatlant körbeöleli egy zöld előkert, melyet a kertész gondoz. A tömbbe belépve egy felújított lépcsőház fogad bennünket, szembe a tárolókkal, melyben egy 4,7 négyzetméteres helység a lakáshoz is jár. Az első emeletre felérve lépünk be az ingatlanba, mely rögtön az otthon melegét sugározza, a fehér falakkal és a beépített fabútorokkal.
A jobbra nyíló hálószoba és a mellette nyíló konyha ablakainak köszönhetően a fény átjárja a közlekedőt is, a folyosóról nyíló illemhelység és fürdőszoba, az új, fahatású burkolataival a hazatérés biztonságát sugározza. Szemben nyílik a nappali, melyet a konyha felől egy összekötő, tálalókonyhának használt, de egykor félszoba is található, így az ingatlan ezen része körbejárható, és fokozza a szellős jelleget.
A nappaliból erkény nyílik, és a szoba egyik része étkezőnek használható. Mivel a tér nagy, igazi közösségi tér lehet egy család, vagy vendégek számára, ahol kellemes hangulatot árasztanak, az egész ingatlanra jellemző tiszta, fehér falak. A nagy terek jó helykihasználhatósága miatt az egész lakás lélegzik, a folyosó bal oldalán nyíló szoba, és a nem utca felé néző kisebb erkély okán az átszellőzés, és több oldali kilátás miatt pedig a szabadság és tisztaság érzése erősödik meg az emberben, miközben az udvar fenyőit, és rajta futkározó mókusokat és madarait kémlelheted.
A lakás elektromos hálózata teljesen felújított, a gázcirkó fűtést pedig a meleg nyári napokon klíma egyensúlyozza. Átjárva az ingatlant, minden ponton letisztultság és tisztaság érzése fog el. Minden nyílászáró műanyag, három rétegű, és szúnyoghálóval ellátott.

A lakásból az újpesti Dunapart 15 perc sétával elérhatő, a közlekedés tekintetében pedig a 122E, 30 és 30A buszok várják a lakókat, a Szondi utca - Megyeri temető megálló felől, a Bagaria másik végén pedig a 204-es busz biztosítja a Buda felé való átjárást, és az Újpest központ felé való bejárást is.

A lakáshoz tartozik egy megvásárolható garázs, mely 14 négyzetméter nagyságú, és ennek 7.500.000 forint az ára.

A zöld környezet, a nyugott és rendezet lakóközösség, illetve családbarát környék a lehető legjobban hozzájárul ahhoz, hogy megtaláld benne a tökéletes otthonod.
Mutass többet
Általános adatok
Ingatlan állapota:
5 - Nagyon jó
Építés éve:
1994
Emelet:
1
Emeletek száma:
1
Lift:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Parkolás:
Nincs
Erkély/Terasz:
Van
Nézet:
Udvar
Tájolás:
ÉK
Fűtés:
Gáz cirkó
Energia besorolás:
DD
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!