.
Gál Ágnes
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Általános 1119 Budapest 11. kerület , Etele Pláza közelében, 3 szobás önálló családi ház, üzlethelyiséggel, raktárral
AL013715
Eladó
Beépíthető tetőtér
179 900 000 Ft
1119 Budapest 11. kerület , Etele Pláza közelében, 3 szobás önálló családi ház, üzlethelyiséggel, raktárral
233 m²
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
21 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Eladó egy  egyedülálló lehetőségeket rejtő családi ház  az Etele Pláza közelében.

családi ház,  1960-ban épült és a közelmúltban  esett át teljes körű modernizáláson, nem csak otthonként szolgálhat, hanem üzleti lehetőséget is kínál az új tulajdonosnak.

Ez egy olyan ingatlan, amit csak birtokba kell venni. Kialakítása, hasznosítása nagyon jól átgondolt, és megalkotott.A földszinten található egy utcára  nyíló, sok-sok éve üzemelő  étterem,  míg az emeleten, egy külön bejárattal rendelkező, 3 szobás lakás található.
A 445 m2-es  telken fekszik továbbá egy 90 m2.es fűthető, épület, melyet jelenleg  tárolónak , valamint irodának  használnak, de aránylag kis költséggel lakhatóvá is tehető. Az épület tégla falazatú, betongerenda födémmel és  cserépfedéssel rendelkezik. 
A tetőszerkezet kiváló állapotú, külön feljárata van a tetőtérnek, így akár be is  építhető.

A vizes helyiségek részleges csempeburkolatúak, a teljes belső teret gázkazán fűti, mely a meleg víz ellátást is biztosítja.
A nyári forróságot a klimatizálás enyhíti.A komplett ingatlan többrétű lehetőséget kínál, legyen szó akár vállalkozás indításáról vagy családi otthonról, esetleg mindkettő kombinálásáról.
A belső udvar  egésze  térkövezett, összközműves, esztétikusan és funkcionálisan is rendkívül okosan kialakított, folyamatosan karbantartott.

Rakodás, pakolás, parkolás több autó számára is  biztosított.
Budapest XI. kerülete kiváló hely vállalkozás fenntartásához és családi élethez egyaránt.

A kerület dinamikusan fejlődik, és az egyik legjobban keresett helyszíne Budapestnek. Számos vásárlási, oktatási és szórakozási lehetőséget kínál, amelyek könnyen elérhetőek a közlekedési kapcsolatoknak köszönhetően.
Az ingatlan közelében elérhető infrastruktúra és közösségi szolgáltatások hozzájárulnak a kényelmes mindennapokhoz és az üzleti tevékenység sikeres működtetéséhez egyaránt.

Ez a családi ház nemcsak otthona, -  de életre szóló befektetése is lehet a jövőben,- köszönhetően a kerület töretlen népszerűségének, értéke évről évre várhatóan meredeken emelkedik.

Hitel ügyintézésben, finanszírozásban, hasznosítási ötletekben , értékbecslésben is  segítségére tudunk lenni.


Mutass többet
Általános adatok
Ingatlan állapota:
Nincs megadva
Építés éve:
Nincs megadva
Lift:
Nincs megadva
Fűtés:
Gáz kazán,Klíma
Energia besorolás:
Nincs megadva
Értéknövelő tulajdonságok
Összkomfortos
Légkondícionáló
Nyitható/buktatható ablakok
Melegkonyha engedély
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!