Üdvözöljük újra!
Belépés
Jelszó emlékeztető
Regisztráció
Hibás email-cím!
Feliratkozás:
Regisztráció
Nincs árcsökkent ingatlan!
Nincs keresési előzmény!
Rólunk

Üdvözöljük Önt honlapunkon, Magyarország piacvezető ingatlanközvetítőjénél!A Duna House cégcsoport 1998-as alakulása óta folyamatosan bővült és a szolgáltatói szektorban – elsősorban az ingatlan és a pénzügyi termékek közvetítési területein – vezetői pozíciót ért el.A cégcsoport zászlóshajója az évek óta piacvezető ingatlanközvetítő franchise hálózat, amely 2003-ban kezdte működését, mára pedig országosan 120 ponton, több mint 1300 fős csapattal áll az ügyfelek rendelkezésére.


A Duna House, innovatív gondolkodásmódjának és stabil alapokra épített üzleti modelljének köszönhetően, az évek óta tartó gazdasági válság által okozott külső folyamatok ellenére is folyamatosan tudta növelni az általa bonyolított tranzakciók számát, piaci részesedését és bevételeit. Ezen időszak alatt (2008 óta) ingatlan eladásban több mint 100%-os, lakás célú hiteleknél pedig 250% feletti piaci részesedés növekedést értünk el.

Mi hisszük, hogy mindezt azon törekvésünknek köszönhetjük, hogy igyekszünk szolgáltatásainkhoz – ingatlanvásárlás, ingatlaneladás, hitelfelvétel vagy biztosításkötés - olyan értékeket hozzáadni, amely hatékonyabbá teszi ügyfeleink részére nyújtott segítségünket céljaik elérésében, így a nehéz válságos idők során, amikor ügyfeleink még jobban igényelték szolgáltatásainkat, képesek voltunk teljesíteni feladatunkat.


Adatbázisunkban most is közel 30 000 eladó ingatlan található, amelyből több mint 12 500-zal Ön kizárólag nálunk találkozhat! Irodáinkon keresztül havonta 5000 új lakással bővül kínálatunk, amely szintén egyedülálló. Vásárlói oldalról is büszkék lehetünk a több mint 55 000 regisztrált ingatlankeresőnkre. Ezek nagy számok, de ezek teszik működésünket ennyire hatékonnyá az ingatlanpiacon.


Nem csoda, hogy szlogenünk is ezt a nagyságot tükrözi: „A méret számít”.


2010 őszén újabb fordulóponthoz érkeztünk, hiszen a nemzetközi terjeszkedés első mérföldköveként megnyitottuk prágai Duna House irodánkat Csehországban. Középtávon a cseh hálózat fejlesztése mellett további közép-európai országokban igyekszünk jelentős ingatlanpiaci pozíciókat elérni, de távlati célnak a globális terjeszkedést tűztük ki.


A Duna House legújabb, 2015-ös reklámfilmjét a Duna House nagykövetének, Kamarás Ivánnak a főszereplésével az alábbi képre kattintva tekintheti meg. 


 


Egyéb szolgáltatásaink, amelyek érdekelhetik Önt:


   Hitelközvetítés


   Biztosításközvetítés


   Ingatlan Értékbecslés


   Energetikai tanúsítvány készítés


Bízunk benne, hogy miután kipróbálta szolgáltatásaink bármelyikét, Ön is bátran fog ajánlani minket ismerőseinek mert mi az ajánlást a legfőbb marketing eszközünknek tekintjük.


   A vezetői csapatunk


   Értékeink, víziónk, küldetésünkTudta Ön hogy?

...mobilról is kényelmesen nézheti oldalunkat? m.dh.hu

Utolsó frissítés dátuma: 2015.03.30.
Impresszum Adatkezelés Jogi nyilatkozat