Ügyfeleink mondták

Az ügyfélvélemények végén a nevek a személyiségi jogok védelme érdekében rövidítve szerepelnek.

 

 

 

2017. március 7.

 

"A Vérhalom tér közelében lévő, nagyon szépen felújított, de már évek óta nem használt lakásunk értékesítésében a Retek utcai Duna House irodához fordultunk segítségért. Így kerültünk kapcsolatba Répássy Péter értékesítővel, aki az összes körülményt figyelembe véve meggyőzött bennünket arról, hogy számunkra egy kizárólagos megbízási szerződés lenne a legmegfelelőbb a DH-val. Mivel számunkra nem a gyors értékesítés volt az elsődleges szempont, hanem a minél kedvezőbb áron történő eladás, meg tudtuk várni az ideális vevő jelentkezését, és a nekünk megfelelő vételáron eladnunk a lakást. Péter az összes lakásmutatás alkalmával jelen volt, és rendkívül szakszerűen kalauzolta végig az érdeklődőket, munkájával nagyon elégedettek voltunk, ezért a jövőben is igénybe kívánjuk venni a segítségét. Hozzájárulok nevem kezdőbetűje és utónevem megjelenítéséhez."

 

B. Antal

 


 

2017. március 6.

 

"Nagyon elégedett voltam Péterrel (Répássy Péter, Duna House, Retek utca - a szerk.). Egy kapcsolódó ügylet keretében adtam el egy VII. kerületi ingatlant és vettem egy XII. kerületit, úgyhogy vevőként és eladóként is vannak tapasztalataim Péterrel. Proaktív volt, minden találkozónkra felkészülten érkezett, az összes szükséges dokumentum az előre megbeszélt módon mindig elő volt készítve. Pontosságával tiszteletben tartotta az időmet, valamint a találkozóink helyszínének megválasztásában is teljesen alkalmazkodott hozzám. Az érdekeimet az eladás és a vétel során is maximális mértékben képviselte, minden engem érintő fejleményről azonnal tájékoztatott."

 

U. Benedek, Budapest

 


 

2017. március 4.

 

"Nagyon örülünk, hogy Bancsi Beátát (Duna House, Retek utca) megismerhettük, aki segítségünkre volt a lakásunk értékesítésében. Kezdettől fogva figyelembe vette az elvárásainkat, igényeinket, mindenről részletesen tájékoztatott és képviselte érdekeinket. Munkájában pontos és precíz, de mellette egy nagyon kedves embert ismerhettünk meg.

 

A piaci ismeretek mellett, megfelelő háttértámogatással rendelkezik, így nagyon rövid idő alatt eredményes volt az együttműködésünk.

 

Csak ajánlani tudom, nagyon köszönjük Beáta!"

 

Sz. Rita, Budapest

 


 

2017. március 4.

 

"Nagyon örülünk, hogy Bancsi Beátát megismerhettük, aki segítségünkre volt a lakásunk értékesítésében. Kezdettől fogva figyelembe vette az elvárásainkat, igényeinket, mindenről részletesen tájékoztatott és képviselte érdekeinket. Munkájában pontos és precíz, de mellette egy nagyon kedves embert ismerhettünk meg.

 

A piaci ismeretek mellett, megfelelő háttértámogatással rendelkezik, így nagyon rövid idő alatt eredményes volt az együttműködésünk.

 

Csak ajánlani tudom, nagyon köszönjük Beáta!"

 

Sz. Rita, Budapest

 


 

2017. március 3.

 

"A 2016-os évben lakáseladás céljából fordultam a Duna House Ingatlanközvetítő céghez, majd ezt követően Répássy Péter Úrral vettem fel a kapcsolatot (Répássy Péter - Duna House, Retek utca). A lakást két hónap alatt el is sikerült adni. Répassy Úrban egy komoly, agilis, segítőkész, munkája iránt elszánt embert ismertem meg. A lakáseladást követően nem sokkal alkalmam is volt munkatársamnak jó szívvel ajánlani. A jövőben is biztosan őt keresem meg ilyen ügyben."

 

V. Tünde

 


 

2017. március 1.

 

"Tisztelt Retek utcai Duna House Ingatlaniroda Vezető!

 

Szeretném megköszönni irodájuknak, és közelebbről Répássy Péter ingatlan értékesítőnek a VII. ker. Károly krt-on lévő lakásom sikeres eladásában való közreműködését. Korábban hat különböző ingatlan irodával kötöttem megbízási szerződést az értékesítésre, eredmény nélkül. Még vevőjelöltet sem hoztak több hónap alatt. Ezután kötöttem meg a szerződést a Duna House ingatlanirodával, személy szerint Répássy Péter értékesítővel. Péter javaslatára egy nagy méretű "molinó" is kihelyezésre került az erkélyre, hogy sokan lássák, a lakás eladó. Több komoly érdeklődőt hozott és rövid idő alatt siekrült a lakást értékesíteni. Azóta is ajánlom ismerőseimnek, minden esetben - tudomásom szerint - sikerrel járt el.

 

Üdvözlettel:

Sz. Gábor"

 


 

2017. február 28.

 

"Tisztelt Irodavezető!

 

Engedje meg, hogy ezúton fejezzem ki elismerésemet a Retek utcai Duna House franchise irodának és személy szerint Répássy Péter platina fokozatú ingatlan értékesítőnek. A XI. ker. Móricz Zsigmond körtér kőzelében volt egy örökölt lakásom, amit értékesíteni szerettem volna. Ebből a célból több különböző ingatlan irodával is tárgyaltam, de végül Péter olyan eredményesen meg tudott győzni, hogy vele kössek egy kizárólagos megbízást, hogy megfogadtam a tanácsát, és így tettem. Péter a többi ingatlanos által javasolt árnál magasabb irányáron vette fel a megbízást, és ehhez képest rekord gyorsasággal,  számomra megfelelő áron sikerült is az eladás. Ezen túlmenően azért is nagyon hálás vagyok neki, mert a lakásban hátrahagyott, sokféle használati tárgy és berendezés eladásában is sokat tudott segíteni ilyen irányú kapcsolatai révén.

 

Üdvözlettel:

Judit" (Budapest)

 


 

2017. február 27.

 

"Személyes ajánlás útján kerültem kapcsolatba Zsuzsával (Uzoni Zsuzsanna - Duna House, Retek utca - a szerk.) és személyében felkészült, lelkiismeretes szakembert ismertem meg, munkájával elégedett voltam, nagy segítségemre volt lakás eladásom majd vásárlásom során, merem ajánlani másoknak is."

 

K. Balázs, Budapest

 


 

2017. február 22.

 

"Tisztelt Duna House Központ!

 

29 éves fiunk az önálló életének a megteremtéséhez a közelmúltban a Duna House Iroda dunakeszi munkatársainak (Jánosi Éva és Hadi Anna) közreműködésével vásárolt egy 40 nm-es lakást Budapesten a VIII. kerületben a megtakarított pénzének, a családi hozzájárulásunknak, valamint 15 millió Ft-os banki hitelnek a felhasználásával.

 

A kinézett lakás megtekintésére 2016. november 30-án került sor, a birtokba adás pedig 2017. január 31-én volt.

 

Ahhoz, hogy ez viszonylag rövid időn belül, az év végi ünnepi időszakot is figyelembe véve rendben megtörténhessen, nagy segítséget nyújtottak az Iroda munkatársai, akik nagyon tapasztaltak a lakásértékesítésekkel kapcsolatos teendőkben, nagy szaktudással, kapcsolatokkal rendelkeznek. Mindig készségesen álltak rendelkezésünkre, körültekintően „navigáltak” a banki és a jogi ügyintézések útvesztőiben. Minden beszerzendő dokumentumhoz előre megadták a szükséges információkat, olykor az általunk adott meghatalmazás alapján intézték a földhivatali, stb. teendőket.

Telefonon, e-mailen keresztül is mindig rendelkezésünkre álltak a soros kérdések/kétségek tisztázására. Ezáltal az egész lakásvételi folyamatban érezhettük, hogy megfelelően „gondoznak” bennünket a hozzáértésükkel, rutinjukkal és a mindig segítőkész hozzáállásukkal.

Egészen biztos, hogy önálló megmozdulás keretében még csak bukdácsolnánk a lakásvásárlással együtt járó útvesztőkben, s hogy abból tényleges vásárlás mikor lenne, az nagyon kétséges. Ezért is köszönjük a Jánosi Éva és a Hadi Anna megfelelő „menedzselését”, mert nélkülük ez csak időben nagyon elhúzódva, sok idegeskedés árán, s lehet, hogy eredmény nélkül valósult volna meg.

 

Köszönjük a közreműködésüket!

H. Ágnes és H. László"

 


 

2017. február 22.

 

"Tavaly tavasszal nagy fába vágtam a fejszémet, és ha nincs Zsuzsi és a Duna House (Uzoni Zsuzsanna, Duna House Retek utca - a szerk.) nem vagyok biztos benne, hogy sikerült volna. Az első tervezgetésektől kezdve, a lakáslátogatásokon keresztül, a hitelügyintézésen át, a bizonytalanságokban való támogatásokig messzemenőkig megkaptam minden segítséget.  Első lakásvásárló voltam, és fogalmam sem volt, hogy mi a menete a dolognak. Biztonságban éreztem magam a hivatali ügyek rendezésében, mert lépésről lépésre megkaptam Zsuzsitól a segítséget, illetve azt a szakmai hozzáértést, amivel engem is és a családomat is meggyőzőtt arról, hogy jól választunk.

 

Látja a "piac" felhozatalát, ár-érték-arányát, az eladó hozzáállását, a lakás állapotát; őszinte akkor, ha lebeszélni kell egy "macerás" ingatlanról és tapintatosan támogató akkor, ha szerinte is megtaláltuk a megfelelőt. Velem így volt. Lassan egy éve lakom az első saját lakásomban,nagyon jól érezem magam benne. Nem csinálnám másképp másodjára sem, csakis ugyanígy,  a Duna House és Zsuzsi segítségével."

M. Réka, Budapest

 


 

2017. február 21.

 

"Uzoni Zsuzsannával (Duna House, Retek utca - a szerk.) két ingatlan ügyben is "dolgoztunk" együtt!

Az idézőjel nem véletlen, mert nekünk nem volt semmi dolgunk.

 

Egy ingatlan vétele és egy bérbeadás volt a közös ügylet. Zsuzsa a legmesszebbmenőkig a mi szempontjainkat  szem előtt tartva, elegánsan intézkedett mindkét esetben.

Ingatlan kérdésben csak hozzá fordulnék!

 

Köszönettel, Ny. Istvánné"

 


 

2017. február 20.

 

"Uzoni Zsuzsával (Duna House Retek utca - a szerk.) már korábbról ismertük egymást. Amikor lakást kerestem a XI.kerületben, megkértem rá, hogy ő is segítsen nekünk. Készségesen elvállalta és több lakást is mutatott, amelyek a részünkről megadott paramétereknek megfeleltek. Ajánlására végül is a választásunk egy Menyecske utcai lakásra esett.

 

Úgy érzem, sikerült egy olyan vételárban megegyeznünk az eladóval, amely mindkét fél számára kedvező volt, Zsuzsi itt is végig segített tanácsadással, megbízható volt, jól képviselte az érdekeinket egészen a birtokba adásig, ezért mindenkinek jó szívvel ajánljuk!

 

Cs. István
K. Veronika"
 

 


 

"Tisztelt Duna House!

 

Köszönetet szeretnek mondani. Külön köszönet illeti a miskolci irodában dolgozó Petrovics Edinát! Nagyon határozott es kedves hölgy. Rendkívül segítőkész volt és nagyon rövid idő alatt megoldotta a mi problémáinkat. Három ingatlan került eladásra hirtelen a családban és szükségünk volt nagyon, hogy minél hamarabb sikerüljön az ügyes-bajos dolgainkat rendezni. Mindenre volt ötlete és gyorsan mindent helyére is tett. Csak olyen embereket kívanok a DH csapatába.

 

Köszönöm Petrovics Edinanak a gyors es szakszerű eladást. Nekem évekig nem sikerült, ami neki kb. félév alatt. 

 

Üdvözlettel,

V. Helga"

 


 

Facebook bejegyzés szövege, kedves ügyfelünk jóváhagyásával:

 

"Kedves Ismerőseim! Ezúton mondok köszönetet mindenkinek, aki az elmúlt 6 hétben megosztotta a lakáshirdetésemet. Örömmel tudatom veletek, hogy a mai napon megvette lakásunkat egy aranyos, fiatal házaspár, aki itt kezdi önálló közös életét. Ráadásul hajszál híján a kikiáltási árat adták érte. Köszönet Kovács Ildikónak (Duna House, Miskolc - a szerk.), a Duna House értékesítőjének a rengeteg munkáért, a sok segítségért, kreatív ötletekért!

 

Sz. Katalin (Miskolc)

 


 

"Tisztelt Duna House!

 

Szeretnénk megköszönni, Rónai Krisztina ingatlan értékesítőjük munkáját! A kedvességét, hogy komplikációkkal teli lakás vásárlásunkat és átköltözésünket több hónapon keresztül rengeteg munkával segítette és kísérte végig. Van összehasonlítási alapunk, mert nagyon sok irodával álltunk kapcsolatban. Rónai Krisztina valóban mindent megtett, hogy megvásárolhassuk álmaink otthonát. Nagyon hálásak vagyunk, és a legjobb barátainknak is ajánlani fogjuk őt és Önöket!

 

Tisztelettel és üdvözlettel,

Sz.László"

 


 

"2015 tavaszán új fordulatot vett az életünk, ennek hatására neki láttunk házat keresni, ahol leendő gyermekeinket fel tudjuk majd nevelni és számunkra is minden követelménynek megfelel.

 

Kezdetben lelkesen vetettük bele magunkat a különböző ingatlanos oldalak böngészésébe, de hamar rá kellett ébrednünk, hogy ez így nem lesz egyszerű, segítségre lesz szükségünk. Ekkor az általunk kiválasztott ingatlanok mellett szereplő ingatlanügynököket kerestük fel, hogy mutassák be az általunk kinézett ingatlanokat.

 

Sajnos egyik ingatlanos sem felelt meg nekünk, nagyon sokszor nem éreztük azt, hogy értünk, az ügyfélért vannak. Folyamatosan azt éreztük, hogy túl akarnak esni rajtunk, minél hamarabb legyen vége a keresésnek, nyűgnek éreztük magunkat. Ennél jobban csak az bosszantott fel minket, amikor érezhetően ránk akartak „tukmálni” egy házat, amire mi nemet mondtunk valamilyen oknál fogva.

Amikor már azt hittük, hogy nem jutunk egyről a kettőre, rátaláltam Andira (Wieland Andrea - Duna House Vecsés - a szerk.).

 

Az első perctől működött köztünk a „kémia”, nagyon könnyű és jó volt vele együtt dolgozni. Végtelenül kedvesen viselkedett velünk, éreztem, hogy a mi érdekeinket tartja szem előtt. Sosem felejtem el, amikor azt mondta, miután csalódottan távoztam egy háznézésről és féltem, hogy sose találunk megfelelőt, hogy Andi, addig megyünk és keresünk, amíg nem találjuk meg az álomházatokat! Ez a szemlélet vitt minket előre! Az együtt töltött hetek alatt (szegénynek jó sok házat kellett megmutatni nekünk, mire megtaláltuk AZ álomházunkat) igazán jól megismertük egymást és azt gondolom, hogy egy őszinte barátság szövődött köztünk. Sokan hitték azt meglátva minket (pl. ügyvéd), hogy mi már régi barátnők vagyunk :).

Andira az egész együttműködésünk alatt- kezdve a háznézésektől az adás-vételi szerződés aláírásánál való jelenlétig -csak pozitív tapasztalataim voltak. Számomra sokat jelentett, hogy Andi személyisége ilyen odaadó volt és figyelmes valamint az eladókkal szembeni professzionalizmus is jellemezte. Csodásan kommunikált az emberekkel, mi is nagyon megszerettük. A hozzáállása nagyban megkönnyítette a házkeresést.

 

Egyben biztos vagyok, bármikor kellene lakással-házzal kapcsolatosan eladást vagy vételt intézni csakis vele tenném, senki mással és azóta is őt ajánlom minden ismerősömnek!"

 

K. Andrea (Gyömrő)

 


 

"Fiatalok voltunk, és ingatlanvásárlásban teljesen tapasztalatlanok. Pár éve - akkor még csak a vőlegényemmel - elhatároztuk, hogy miért is fizetnénk súlyos pénzeket egy albérletért, amikor hasonló összegért akár a saját lakásunkat is törleszthetnénk.

 

Első lakásnak gondoltuk, későbbi befektetésnek. Lényegében bármit megvettünk volna, de ha Ivett (Losonczi Ivett, Király utca) nem jön a képbe, rosszul választunk. Kinéztem egy lakást, összesen egy darab rossz állapotú ablakkal, amely zöldre nézett ugyan, de valójában a zöld csak egy fa volt, ráadásul egy iskola udvarán, és minden napfényt felfogott. Nem gondoltam, hogy ez számít, de Ivett felhívta a figyelmemet, hogy ha sokat dolgozom otthonról, akkor igenis kell majd a napfény.

 

Hála neki, egy sötét lyuk helyett találtunk egy belvárosi garzonhoz képest kifejezetten világos, és nagyon jó állapotú lakást. Azóta már férj és feleség vagyunk, a baba pedig már tervben. Nem is kérdés, hogy ki segít majd elpasszolni kedvenc kislakásunkat!"

 

K. Piroska

 


 

"Vidékről költöztem a fővárosba, hogy jobb körülmények között, fiatalos közegben élhessek, és végre olyan helyen dolgozhassak, ahol tényleg megbecsülnek. A munka összejött, az albérlet és az idegenekkel lakás pedig kezdett teher lenni. Lakást kerestem, ami tágas, természetközeli, de bicóval könnyen megközelíthető akár a belváros is.

 

Attila (Gyurkó Attila, Nádorliget) jó fej volt, és elsőre megértette, hogy mit szeretnék. Olyan lakást ajánlott a XI-ben, amibe azonnal beleszerettem. Még jó, annyira bejött az új munka, hogy nem lett volna túl sok időm, hogy 3 lakásnál többet nézzek meg. Még egyszer köszi!"

 

S. Bálint

 


 

2016.06.04.

 

"Munkám miatt költöztem Debrecenbe, azóta is hálát adok, hogy idekerültem, mert nagyon megszerettem a várost, habár nem indult könnyen a költözés. 

 

Miután előléptettek a vállalatnál, ahol dolgozom, úgy gondoltam, sokkal egyszerűbb lenne, ha nem a környékről járnék be dolgozni. Egyedül kezdtem neki az akkori házam eladását intézni, nagyon kevés sikerrel. Több meghiusult szerződés kötés után úgy éreztem profi segítségre van szükségem Az intereneten böngészve találtam meg a debreceni DH iroda kollégáját, Tomkó Tamást (Debrecen, Vásáry utca). Miután elég sok vakvágányom volt, nagyon bizonytalan és kételkedő voltam az első megtekintések után, amit a DH-n keresztül sikerült lebonyolítani, viszont - számomra meglepetésként -, Budapestről kaptam egy vételi ajánlatot az egyik DH iroda kollégáján keresztül. Innentől nagyon beindultak az események. A szerződés megkötésekor Tamás pontosan, precízen tájékoztatott mindenről, így minden bizonytalanságom elmúlt. Miután sikerült eladni a házat, Tamás segítségével megnéztem néhány debreceni ingatlant, pont olyanokat, amilyeneket szerettem volna, így 2 héten belül én is vételi ajánlatot tehettem egy 2 szobás kis kertvárosi ingatlanra. Nagyon köszönöm a segítségét, ezért írtam le történetem!"

 

T. Marcell, Debrecen

 

 


 

2016.05.31.

 

"Férjemmel első gyermekünk születése előtt kellett eljönnünk abból a garzonból, amibe még az egyetem alatt költöztünk. Nem akartuk a belváros zajos részén maradni, szerencsére Katalin (Magos Katalin - Erzsébet krt.) egyik pillanatról a másikra, el tudta adni a lakást. Nagyon meglepődtem, hiszen sokkal bonyolultabb, fáradtságosabb folyamatként tekintettem az eladásra. Szerencsére nem csak az eladásban, hanem az új otthonunk megtalálásában is bízhattam Katalinban, így tudtam, hogyha valamiért újra költöznünk kell, csak Őt fogom keresni :). A pillanat eljött, hamarabb, mint hittem, így ismét költözünk, hiszen már várjuk a következő babánkat. Katalinnal már fel is vettem a kapcsolatot!"

 

K. Judit, Budapest

 


2016.05.30.

 

„Nagyon meg vagyunk elégedve munkatársuk, Huszárné Palotás Erika (Szeged) munkájával és a cégük által biztosított szolgáltatással! Erika személyében egy valóságos "Duna House tündérrel" sikerült megismerkednünk, családunk tulajdonában lévő 2 ingatlan értékesítése során,  ezért is döntöttünk, úgy, hogy egy nagyon komoly értékű ingatlan együttes eladásával is az Önök cégét bízzuk meg!

 

Címemet követként igyekszem mindig hasznos és nemes dolgokra fordítani, fontos számomra a szépség, az egészség és a nyugodt környezet megteremtése, ezek megőrzése. Erika munkája is megérdemli a figyelmet, ezért is éreztem jó lehetőségnek, hogy felhívásukra én is írjak.”

 

Szabadi Diána - szépségkirálynő 2014. Magyarországi Siketek Szépe 

 

Diána közsszereplő, nevét ezért írtuk ki teljesen.


 

2016.05.19.

 

"Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca - a szerk.) munkájával. Kedves, udvarias, segítőkész  volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. Plusz rekord idő alatt adta el az ingatlant.


Mindenkinek csak ajánlani tudom, a jövőben is igénybe fogom venni szolgálatait, akár ingatlan vásárlásra, eladásra kerül sor."

 

F. Mária

 


 

2016.05.02.
 

"A volt férjemmel közös lakásunk eladása kapcsán ismerkedtettem meg Henriettel (Pusztai Henriett, Nagy Lajos király útja - a szerk.). A kapcsolatunk első perctől kezdve közvetlen volt, rögtön megtaláltuk a közös nevezőt, hasonló stílusúak vagyunk. Ennek köszönhetően a munkakapcsolatunk hamar egy jó barátsággá is alakult.

 

Heni a jelenlegi lakásom megtalálásában is nagyon nagy segítség volt.Tudta, hogy milyet keresek, mik az én szempontjaim és igényeim. Tudtam rá számítani, megbíztam benne, az ő gyorsaságának és talpraesettségének köszönhetően meg is találtuk a megfelelő új otthonomat. Ha ő nincs, most nem lennék ennek a remek lakásnak elégedett tulajdonosa.


Szakmailag és emberileg is bármikor számíthatok rá. A közeljövőben is hasonló sikereket szeretnénk elérni."

 

(Zsófia)

 2016.04.19.

 

"2014-ben szerettük volna eladni a zuglói lakásunkat, mert jött  a harmadik gyermekünk és nem fértünk volna el az 52 négyzetméteres, két szobás lakásban. Állt az ingatlanpiac, alacsonyan voltak az árak. Mindenki azt mondta, hogy ne most váltsunk. Mi új építésűben laktunk, nagyon szerettük, valami hasonlót, de nagyobbat kerestünk. A kerület nem volt fontos. Két hónapig az interneten hirdettünk, de kevés érdeklődő volt. Ekkor kerestünk meg több ingatlanost, de végül a Duna House-ra esett a választásunk, mert az ő ingatlanügynökük volt a legszimpatikusabb és a legmeggyőzőbb szakmailag is. Még azon a héten kaptunk egy ajánlatot, két héten belül pedig el is kelt a lakás. Szinte hihetetlen volt, de közben több jó lakást is talált nekünk a Duna House hálózatán belül, egyet zuglóban, egyet pedig Budán. Mi végül a Budaiba szerettünk bele. Mind az eladásnál, mind a vásárlásnál sokat segítettek a Duna House-os kollégák (Margit krt-i értékesítők - a szerk.), amivel nagy terhet vettek le a vállunkról, pláne néhány hónappal a szülés előtt. Szerencsére a kicsit már az új lakásba vihettük haza."

(Zsuzsi és Bálint)

 2016. 04. 04.

 

"Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Anna Erika, Damjanich utca - a szerk.)  munkájával. Kedves, udvarias, segítőkész  volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. Plusz: rekord idő alatt adta el az ingatlant. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a jövőben is igénybe fogom venni szolgálatait, akár ingatlan vásárlásra, eladásra kerül sor.

Köszönöm

Üdvözlettel
F. Mária"

 2016.02.08.

 

"Rendkívül meg vagyok elégedve az Önök munkájával! Kiemelném Antal Zita (Futó utca - a szerk.) és Gurzó Gábor (Népszínház utca - a szerk.) lelkiismeretes, tisztességes munkavégzését!

Üdvözlettel. D. Gáborné."


 


 

2016.02.01.

 

"Tisztelt Duna House!

Szeretnénk megköszönni Faludi Zoltán (Thököly út - a szerk.) értékesítőnek és Gesler Katalin hitelügyintézőnek a segítségét.
Nagyon precízen és gyorsan végezték a munkájukat,mindenben a segítségünkre voltak!

Reménytelennek tűnt számunkra a lakásvásárlás,amit gyorsan kellett intéznünk,mert a jelenlegi lakhelyünkről határidőre ki kellett költöznünk.

Az Ő segítségükkel sikerült egy megfelelő lakást találnunk,amibe most költözünk be és nagyon hálásak vagyunk érte.
Hozzáértő munkájuk és pozitív hozzáállásuk nélkül ez nem sikerült volna. Mindenkinek őket fogjuk ajánlani,ahogy mi is így találtunk az önök irodájára,hogy egy ismerősünk ajánlotta Faludi Zoltánt nekünk. Most már mi is meggyőződtünk mennyire jól végzi a munkáját.

Nagyon örülünk,hogy az önöket választottuk a lakásvásárlásunk során!
További sok sikert kívánunk a munkájukhoz!

Köszönettel: B. Erika és N. Tamás"

 


 

2016.01.14.

 

"Tisztelt Duna House!

Ezúton szeretném kifejezni köszönetem a Duna House ingatlanközvetítő franchise hálózat jászberényi irodája értékesítőjének,Szabó Sándor Úrnak az ingatlanom eladása során nyújtott lelkiismeretes, segítőkész munkáját.

Magas színvonalon végzett szakmai tevékenységével gyorsan és minden információra kiterjedő tájékoztatás mellett szervezte meg ingatlanom vevőkörét, melynek eredményeként annak értékesítése rövid időn belül megvalósult. Külön köszönöm munkatársuknak az adás-vételhez kapcsolódó komplex segítségnyújtást, továbbá a jogi ügyintézés biztosítását.
További eredményes munkájukhoz sok sikert kívánok!

Üdvözlettel:
K. Károly"

 


 

2015.12.15.

 

"Tisztelt Duna House Franchise Partner

 

Köszönetet szeretnék mondani.
Ingatlanunk eladásakor kerültem kapcsolatba Pál Éva (Amfiteátrum - szerk.) értékesítő kollégájukkal. Gyorsan és megfelelő tájékoztatás mellett szervezte meg a vevő alternatívákat. Mindig pontosan időben jelent meg, illetve érkezett az érdeklödőkkel. Információval látta el az érdeklödő feleket, és a közben felmerült saját kérdéseimre is kielégitő válaszokat kaptam.

Amikor az ingatlanunkra, rövid idő múlva megtaláltuk a vevőt, minden szükséges intézni valókat megoldott számomra. Ezzel nagyon megkönnyítette ingatlanunk eladási, és jogi hátterét. Biztosított ügyvédet, melynél korrekt és gyors ügyintézést kaptunk. Megelégedésünk miatt, arra az elhatározásra jutottunk, hogy segítséget kérünk tőle, ingatlan vásárlásunkhoz is. Meg is tettük! Ismét korrekten, és gyors ingatlanokat biztosított megtekintésre. Anyagi kereteinket figyelembe véve kaptunk alternatív lehetőségeket. Meghalgatva igényeinket, bátran ajánlott kicsit magasabb árfekvésű, de remek állapotban lévő ingatlant. Megtekintés és árajánlat tevés után, rájöttünk neki volt igaza. Mi lehet, hogy ajánlata nélkül, nem is kerültünk volna ennek az ingatlannak a közelébe sem. Most pedig egy "A" energiatanúsítvánnyal rendelkező ingatlan tulajdonosai lettünk! Remek kollégájukat ismertem meg benne, utólag is köszönet neki. Örülünk, hogy akár eladásban, és vételben is remek és nagyszerű segítséget kaptunk tőle.

 

További sok sikert kívánunk neki.

Budapest, 2015.12.15
Köszönettel
P. András"

 


2015.11.30.

 

"Köszönetet szeretnék mondani a Duna House platina fokozatú értékesitőjének
Dobi Doriánnak (Felső Kispest - a szerk.) a sok segitségért,amivel hozzájárult budapesti lakásvásárlásomhoz!
Köszönöm:
K. Zsuzsanna
H. Norbert"

 


 

2015.11.11.
 

"Kedves (arnyfokozatú) Gabriella (Varjú Gabriella, Gárdony, Balatoni út - szerk.)!

Amint azt már jeleztem , a lakás csere rendben megtörtént , amit megint csak köszönni tudok!
A felújítással már olyan állapotban vagyunk, hogy szívesen látom Önöket egy kávéra, ha arra járnak és főleg (általában du. 17:00 körül érek haza , egyszer - kétszer Bicskén is maradok még , a nejem munkahelye miatt) akkor, ha otthon is leszek! Szóval még egyszer köszönök minden közreműködést !
Üdv : Egy boldog Ember!"

 


 

2015.10.12.

 

"Tisztelt Szolgáltató!
Szeretném családom nevében köszönetünket kifejezni Szabó Sándor (30/318-0016) jászberényi kirendeltségükön közreműködő munkatársuknak.


Megbízásunknak teljes mértékben eleget tett,sőt várokozásunkon felüli teljesítményt nyújtott. Mind értékesítési összeg,mind eladási idő, mind a hivatalos ügymenet és a tájékoztatás tekintetében.
Figyelmes,megbízható,udvarias személy. Korrekt módon járt el a vevő, és eladó tekintetében egyaránt. Teljes bizalommal merjük ismeretségi körünkben ajánlani.


Kívánjuk, hogy minden munkatársuk ilyen hozzáállással és szakmai tudással rendelkezzen.
Üdvözlettel: K. Mária


Szüleim (K. Márton) ingatlan eladásában közreműködött, Jásztelken."

 


 

2015.08.28.

 

"T. Duna House Központ
 
Szeretném megdicsérni 2484 Gárdony Agárd Balatoni út 55sz alatt dolgozó Cseresznye Viktória ingatlan referenst. Ma mutatott be nekem agárdi és gárdonyi ingatlanokat. Kedvesen odaadóan precízen mutatta be az ingatlanokat, mindenre tudott választ adni Nem volt erőszakos, hogy rábeszéljen a vásárlásra. Jó volt vele lenni. Ilyen ingatlanosra van szükség."

 


 

2015.07.03.

 

"Kedves Évi!
Örömmel írom le,  hogy tegnap aláírtam az adásvételi szerződést az Új otthonomra. Az unokám Gabika, a költözésem "közben" talált egy megfelelő lakást, amire még aznap igent mondtam. Még el sem vitték a bútoraimat amikor már mentünk lakást nézni.

A hivatalos része tegnap zárult, tehát csütörtökön költöztem és a következő csütörtökön meg is vettem. Kedden kapok kulcsot.
Picike, 46 m2-es, 8 m2-es erkéllyel, felújítandó, de meg tudtam alkudni egy 19 MFt árban, tehát meg tudom oldani.
Jelenleg A lányoméknál lakom Biatorbágyon.

Kedves Évi (VII. kerületi DH iroda - Németh Éva Judit - szerk.), nagyon köszönöm a segítségét, ahogy ebben a nehéz életszakaszomban mellettem állt, bizalmat és biztonságot sugárzott. Remélem Attilának is jót tettünk, hogy ide tereltük, a nagy ablakok, a szép kilátás és a szabadság érzete felé.
Azt is remélem, hogy ez a váltás mindhármunknak csak jót hoz az életébe, minden szempontból, Évikének pedig a jól végzett munka örömét, nekem pedig ad az Úr annyi erőt még, hogy élvezhessem is azt a sok zöldet, ahova elkerültem.
szeretettel: Júlia"

 


 

2015.06.22.

 

"Kedves Duna House!
Ezúton szeretnék köszönetet mondani a lakásvásárlásom során nyújtott segítségükért. Szücs Krisztián (V. kerületi DH iroda – szerk.) volt az ingatlanosom, aki a legelső perctől fogva rengeteget segített, és mindent megtett, hogy nekem a kötelező körökön kívül ne maradjon sok intéznivalóm, valamint az összes kérdésemre (amiből temérdek volt, mert teljesen kezdő lakásvásárló voltam) készséggel és türelemmel válaszolt.
Bevallom, eleinte nagyon munkáltak bennem az ingatlanügynökökkel kapcsolatos előítéletek, így felettébb bizalmatlan voltam amikor elkezdtük az egészet.
Kollégájuknak köszönhetően viszont ez fokozatosan oldódott bennem, és most már azt tudom mondani, hogy ha bármikor el szeretném adni a lakást/újat szeretnék venni, gondolkodás nélkül fogok Krisztiánhoz fordulni, és ugyanígy bárkinek tiszta lelkiismerettel fogom ajánlani Őt, és az Önök irodáját.
Most már beköltöztünk a szép új lakásunkba, és úgy éreztem, ezt meg kell írnom Önöknek, ha nem is feltétlenül számít sokat gyakorlati szempontból - bízom  benne, hogy azért örülni fognak neki.
Köszönettel, és további sok sikert kívánva, Sz-I. Eszter"

 2015.06.18.

 

Kedves Helén! (Curto Pelle Helén, Dorog, DH iroda – szerk.)
Szeretnék gratulálni a dorogi Duna House Irodának és Önnek, hogy olyan dolgozója van, mint Birkés Norbert.
Az ő munkáját, odafigyelését és aktivitását csak példaként tudom állítani és a legnagyobb elismeréssel tudok róla beszélni. Engedje meg, hogy gratulációmat, köszönetemet és elismerésemet fejezzem ki ővele kapcsolatban.
Bár személyesen őt nem ismerem, mégis ő az egyetlen az összes általam ismert ingatlan-közvetítő közül, aki nem adja fel, érdeklődik és figyelemmel kíséri a vevői sorsát, hogy talált-e már megfelelő ingatlant magának. Le a kalappal előtte ! /kb. 26-30 ingatlanos ismerősöm van !/
További jó munkát és sok ilyen munkatársat kívánok  Önnek/Önöknek!
Maradok tisztelettel: Sz.T. Teréz nyugdíjas tanárnő Esztergomból"

 


 

2015.06.03.

 

Kedves Duna House!


Hadd fejezzem ki köszönetemet Önöknek, és kedves, segítőkész kollégájuknak, Doriánnak. (Dobi Dorián, XIX. kerületi DH iroda – szerk.) Nagyon sürgős volt házam eladása, de ez szerencsére nem jelentett problémát, és Dorián nagyon gyorsan megtalálta a számomra legmegfelelőbb megoldást. Szeretném megköszönni a türelmét és rugalmasságát, amit az értékesítés során tanúsított.

További sikereket kívánok Neki és az egész irodának!

 

Üdvözlettel,
M. Lajosné"

 


 

2015.05.21.

 

"Szia Judit! (Hegedűs Judit, Debrecen, DH iroda – szerk.)
Szeretném megköszönni azt a sok segítséget, amit tőled kaptam a lakásvásárlás során. Azt gondoltam

pedig, hogy ez hosszú hónapokig elhúzódik majd, míg megtaláljuk a megfelelő lakást, és jogilag is rendezzük a dolgot, de nagyon kellemesen csalódtam, és ezt neked köszönhetem! Sok sikert kívánok a továbbiakban, és az én ajánlásomra bármikor számíthatsz a jövőben!

Kellemes hosszú hétvégét kívánok!

Üdv.
B. Erika"

 


 

2015.05.15.

 

"Kedves Gabi! (Eőry Gabriella, III. kerületi DH iroda – szerk.)
Nagyon köszönöm, hogy ennyit segítettél lakásom eladásában, fogalmam sincs, egyedül hogy boldogultam volna. Azért pedig szintén ezer köszönet, hogy ennyire türelmes és rugalmas voltál a kéréseimmel, kérdéseimmel kapcsolatban!
További minden jót kívánok Neked!

Köszönettel:
F. Marcsi"

 


 

2015. 05. 06.

 

"Kedves Ágika!!! (Fekete Ágnes, Szolnok, DH iroda – szerk.)
Ezúton szeretném megköszönni, hogy szíves közreműködéseddel ilyen gyorsan sikerült a lakásunkat értékesítenünk.
Nagyon jól esett, hogy sok-sok aggodalmamra, kérdésemre mindig készségesen, türelmesen válaszoltál, megoldást találtál.
Tiszta szívvel foglak ajánlani ismerőseimnek!!!  
Köszönök mindent!!!    B. Marcsi"

 


 

2015.04.20

 

"Kedves Erzsébet! (Forró Erzsébet, XIV. kerületi DH iroda – szerk.)
Ma megtörtént az átadás, úgyhogy most szeretném megköszönni a több hónapos eredményes munkáját. Nagyon meg vagyok elégedve mind az idővel, ami alatt eladta a lakást, mind a vételárral, és az egésznek a profi intézésével, amivel rengeteg terhet levett a vállamról.
Még egyszer nagyon köszönöm, és további sikeres munkát kívánok! :)

Üdvözlettel,
Péter"

 2015.04.07.

 

"Kedves Gabriella! (Varju Gabriella, Gárdony-Agárd, DH iroda – szerk.)
A családi tanács úgy döntött leteszünk a Velencei tavi ingatlan vásárlásról inkább egy penthouse lakást vásárolunk Budapesten. Nagyon köszönjük a profi ügyintézést, ritkán találkozni ilyen empatikus, felkészült ingatlanossal.
Köszönjük szépen, öröm volt Önnel együtt lenni.

Kellemes Husvétolást kívánunk:
F.-B. Éva és B. János"

 


 

2015.04.01.

 

„Kedves Andrea! (Borcsiczky Andrea, X. kerületi DH iroda – szerk.)
Szeretném megköszönni lelkiismeretes munkáját, amelynek köszönhetően sikerült eladnom régóta hirdetett lakásomat. Korábban segítség nélkül próbáltam értékesíteni, de sehogy sem jártam sikerrel. Fogalmam sem volt, mit kéne másképp tennem, ezért kerestem fel végül a Duna House-t. Nagy meglepetésemre rendkívül rövid időn belül elkelt a lakás, és ezt összeszedett, precíz és profi munkájuknak köszönhetem. Az Önök intézkedése nélkül talán még most is vevő nélkül lennék. Ezek után bátran ajánlom majd a Duna House-t minden ismerősömnek.

Köszönettel:
M. Pálné”

 


 

2015. 03.13.

 

„Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni a Duna House-nak, és munkatársuknak (Markó Anna, II. kerületi DH iroda – szerk.), hiszen az ő segítségével végre pontosan olyan házat találhattam és vásárolhattam, amilyet szerettem volna. Korábban hónapokig tartó böngészés során sem bukkantam egy olyan ingatlanra sem, ami szóba jöhetett volna, kolléganőjük azonban szinte azonnal megtalálta az elképzeléseimnek tökéletesen megfelelőt. Legközelebb is őket választom.

N. László”

 


 

 2015. 03.09.

 

„Már korábban is többen ajánlották nekem a Duna House-t, de én eleinte bizalmatlanul fogadtam az ötletet, hogy egy idegen kezébe adjam a lakásom sorsát. Ennek ellenére nagyon pozitívan csalódtam, hiszen kollégájuk (Bodor Kata, V. kerületi DH iroda – szerk.) nagyon gyorsan talált vevőt rá, és mindenben azonnal segített nekem. Csak ajánlani tudom őket annak, aki hozzáértőre szeretné bízni ingatlanja eladását. Köszönöm!
K. Katalin”

 


 

2015. 02. 24.

 

"Tisztelt Duna House ing. vezetőség.  Ingatlanom értékesítésére megbízást adtam az Újpesti Árpád u. 84.sz alatti irodában Eszes Béla ingatlanreferensnek. Ezúton köszönöm meg a hozzáértő szakszerű lebonyolítást az ingatlan értékesítésével kapcsolatban. Köszönöm az iroda többi munkatársának is a korrekt hozzáállást a lebonyolításhoz.

Maradok tisztelettel: K. Mihály és K. Mihályné"

 


 

 2015. 02.20.
„Kedves Brigi! (Bárányos Brigitta, XII. kerületi DH iroda – szerk.)
Hadd köszönjem meg még egyszer a segítségedet, amellyel mára már én is lakástulajdonossá válhattam. Nagyon bizonytalanul vágtam bele, hiszen nagyon sok negatív példát hallottam csalókról és egyéb átverésekről. De ahhoz, hogy ezeket garantáltan elkerüljem, a legjobb választás volt rátok bízni az ingatlan keresését és a szerződés megkötését. A jövőben bátran ajánlom majd mindenkinek a Duna House-t!

Üdv.
Sz. Ági”

 


 

2015. 02.06.

 

„Köszönjük a gyors és hatékony együttműködést a Duna House-nak! Az ő segítségükkel végre el tudtuk adni a már régóta hirdetett házunkat, ráadásul elvárásainkon felüli áron! Mindenkinek csak ajánlani tudom őket! P. János”

(Engel Balázs, XIV. kerületi DH iroda – szerk.)

 


 

 2015. 01. 28.

 

„Kedves Lilla! (Tárkányi Lilla, Szentendre, DH iroda – szerk.)
Szeretném köszönetemet kifejezni, hiszen nagyon elégedett vagyok a munkájával. Nem is reméltem, hogy ilyen magas áron el tudom majd adni a házamat. Köszönöm a türelmét és segítőkészségét, legközelebb is Önhöz fordulok majd!

Üdvözlettel:
S. Sándor”

 


 

2014.12.10.

 

„Tisztelt Duna House!
Szeretném megköszönni, hogy segítséget nyújtottak édesapám házának eladásában, és új lakásának megvásárlásában is. Kolléganőjük (Bancsi Beáta, IX. kerületi DH iroda – szerk.) mindvégig nagyon kedves és türelmes volt, a felmerülő problémákat pedig szinte azonnal elsimította. A jövőben is számítani fogok az Önök segítségére."

Köszönettel,
B. Sára

 


 

2014. 11. 24.

 

„Kedves Zsuzsanna! (Juhász Zsuzsanna, XIV. kerületi DH iroda – szerk.)
Nagyon hálás vagyok Önnek, amiért olyan sokat segített nekem a házvásárlás során felmerült részletek átgondolásában, és a hitellel kapcsolatban is hasznos tanácsokat adott. Egyedül, az Ön szakértelme nélkül nehezen boldogultam volna."

T. Károly

 


 

2014. 11. 06.

 

„Tisztelt Duna House Tatabánya! (Mázi Gábor, Tatabánya, DH iroda – szerk.)


Köszönöm szépen, hogy ilyen gyorsan segítettek nekünk eladni lakásunkat. Értékesítőjük nagyon kedves volt és türelmes, minden kérdésünkre és problémánkra azonnal megoldással szolgált.

Köszönettel: F. István és családja”

 


 

2014. 10. 15.

 

„Kedves DH-csapat! (XIV. kerület, Vezér utca, DH iroda – szerk.)
Nagyon köszönöm a segítségeteket, nem gondoltam volna, hogy ilyen hatékonyan tudunk majd együttműködni. Ritka az ilyen mértékű szakértelem, precizitás és odafigyelés, amelyet tőletek kaptam. Máskor is hozzátok fordulok majd.

Üdv. B. Kinga"

 


 

2014. 09. 08.
„Kedves Duna House!
Szeretném megosztani Önökkel a történetemet, és kifejezni a hálámat, amiért ilyen sokat segítettek nekem. Nagyjából egy évvel ezelőtt a nagyszüleimtől örökölt házat szerettem volna eladni. Biztos voltam benne, hogy egyedül is boldogulok, hiszen egy rendkívül keresett környéken áll az ingatlan, és nagyon jó állapotban volt. Így természetesnek vettem, hogy hamar vevőt találok rá. Különböző oldalakon hirdettem, sokszor megosztottam közösségi oldalakon is, és olyanokon, ahová ingyen lehetett feltölteni apróhirdetést. Számos különböző helyen szerepelt már a reklámom, és úgy gondoltam, nem kérek a házért irreálisan nagy összeget, de a potenciális vevők mégsem jelentkeztek. Néhányan lehetetlenül alacsony árat ajánlottak érte, de ez számomra szóba sem jöhetett. Hosszú hónapok után végre sikerült megbeszélnem két találkozót komolynak tűnő érdeklődőkkel, ám a vásárlás mégis meghiúsult. Nem értettem hol hibáztam el, és miért ennyire nehéz megkötni az ideális üzletet. Kálváriám vége felé találkoztam a Duna House szolgáltatásaival, és azonnal tudtam, hogy ilyen szakértelemre van szükségem, amilyet ők biztosítani is tudnak. Értékesítőjük (Tetézi Tamás, II. kerületi DH iroda – szerk.) nagyon gyorsan és talpraesetten intézte a ház eladását, az én vállamról pedig végre hatalmas teher került le. Minden a legnagyobb rendben ment, és egy hónapon belül sikerült értékesíteni az ingatlant annyiért, amennyiért szerettem volna. Nem is értem, miért zárkóztam el eleinte ettől a lehetőségtől, hiszen nagyon nagy segítséget jelentett.
Köszönöm Duna House!

Üdvözlettel,
F. Nikoletta”

 


 

2014. 08. 13.

 

„Tisztelt Duna House!
Köszönök mindent! Hála Önöknek, végre a megfelelő áron tudtam eladni a lakásomat. Kezdetben nem volt egyszerű, hiszen a mai világban nehéz megbízni az emberekben, mert nagyon sok a visszaélés. De az Önök segítségével (Bácsai Gábor, Kaposvár, DH iroda – szerk.) könnyű volt kiszűrni a komolytalan jelentkezőket, így végig biztos lehettem abban, hogy a lakás ügye a lehető legjobb kezekben van. Köszönöm!

T. Erzsébet”

 


 

2014. 07. 30.

 

„Kedves András!
Nem számítottam erre a gyorsaságra, de nagyon kellemeset csalódtam! Köszönöm a munkáját, és a kedvességét! Ha legközelebb hasonló helyzetbe kerülnék, újból Önt (Bánáti Zoltán, XVII. kerületi DH iroda – szerk.) keresem majd.

Üdvözlettel,
P. Barbara”

 


 

2014. 07. 07.

 

„Kedves Andrea! (Rabóczki Andrea, XI. kerületi DH iroda – szerk.)
Köszönöm áldozatos munkáját és drága idejét, amit a számunkra megfelelő lakás felkutatásába fektetett. Sajnos úgy döntöttünk, hogy egyelőre mégsem vágunk bele a vásárlásba, de amint újból aktuálissá válik a dolog, természetesen azonnal Önhöz fordulunk majd. Nagyon elégedettek voltunk a Duna House szolgáltatásával, ezért legközelebb is mindenképp Önökkel együtt szeretnénk intézni a teendőket.
Még egyszer köszönöm a segítségét és a megértését!

Üdvözlettel,
K. András”

 


 

2014. 06. 02.

 

„Tisztelt Duna House! (Szuhánszky László, XIII. kerületi DH iroda – szerk.)
Nagyon köszönöm a segítségüket! Eleinte egymagam próbálkoztam a vevők keresésével, de ez folyton kudarcba fulladt. Később testvérem hívta fel a figyelmemet a Duna House-ra. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire megkönnyíthetitek a keresést, és még a hitellel rendelkező vevők előminősítését is biztosítani tudjátok. Így végre csak a komoly érdeklődőkkel tárgyalhattunk, és szinte egy pillanat alatt elkelt a lakásom.

N. Zsolt”

 


 

2014. 05. 22.

 

„Kedves DH! (Hornung Áron, Pécs, DH iroda – szerk.)
Hálásan köszönöm azt a sok segítséget, amit tőletek kaptam! Bánom, hogy olyan sokáig tartottam attól, hogy más kezébe adjam a házam értékesítését. Azt gondoltam, hogy biztosan majd egy vagyonba kerül nekem, hogy megfizessem a szolgáltatást. Szerencsére kiderült, hogy nem is járhattam volna jobban! Köszönöm nektek!

J. Erika”

 


 

2014. 04. 30.

 

„Kedves Renáta! (Török Renáta, Zalaegerszeg, DH iroda – szerk.)
Köszönet azért a türelmes munkáért, amit az elmúlt egy-két hónapban végeztél! Sajnos a vevő kissé problémásnak bizonyult, de te mégis mindent gyorsan és hatékonyan megoldottál. Ezután csak ajánlani tudlak minden ismerősömnek! További jó munkát és sikereket kívánok!

Üdv. S. Mónika”

 


 

2014. 04. 03.

 

„Tisztelt Irodavezető! (Papp Rudolf, Győr, DH iroda – szerk.)
Szeretném megköszönni Önöknek, kiváltképp értékesítőjüknek, kollégájuknak azt a sok segítséget, amit a lakásom megvásárlásakor nyújtottak. A keresés, a hitelügyintézés és a vásárlás jogi része is nagyon gördülékenyen és korrekten zajlott.

Köszönettel:
J. Mária”

 


 

2014. 02. 28.

 

„Tisztelt Duna House!
Szeretném kifejezni hálámat Önöknek és értékesítőjüknek (Diósi Gábor, XI. kerületi DH iroda – szerk.). Korábban nagyon rossz tapasztalataim voltak ingatlanügynökökkel kapcsolatban, ezért kicsi ódzkodtam attól, hogy újból velük dolgozzak együtt. Ajánlották már nekem a DH-t, de csak most szántam rá magam, hogy felvegyem a kapcsolatot az egyik budapesti irodájukkal. Kellemesen csalódtam, hiszen itt feleslegesnek bizonyult a korábbi aggodalmam. Értékesítőjük nagyon türelmes volt, és elvárásaimon felüli gyorsasággal és odafigyeléssel intézkedett.

Köszönöm!
Egy elégedett lakástulajdonos”

 


 

2014.01.15.

 

„Kedves Evelin! (Venczel Evelin, II. kerületi DH iroda – szerk.)
Nagyon meg voltam elégedve a munkájával, ezért szeretném megköszönni újból, hogy ennyit segített a lakásom eladásában. Ezután bátran ajánlom majd Önt és a Duna House-t bárkinek.

Köszönettel,
F. Miklós”

 


 

2013. 12. 20.

 

„Kedves Duna House!
Szeretném Önöknek megköszönni, hogy segítségükkel a legszebb karácsonyi ajándékot kaphattam meg, és végre beköltözhettem álmaim otthonába. Külön köszönet értékesítő kollégájuknak (Tóth Attila, XI. kerületi DH iroda – szerk.), aki összeszedettségével és hozzáértésével gyorsan rátalált a számomra megfelelő lakásra. Hála neki, az ügyintézés is problémamentesen zajlott. Máskor is Önöket választanám.

Üdv.
M. Petra”

 


 

2013. 11. 11.

 

„Kedves DH!
Nem szoktam gyakran köszönőleveleket írni, de ebben az esetben úgy éreztem, mindenképpen szeretném kifejezni a hálámat. Nagyon régóta próbálkoztam már a házam eladásával, de nem sikerült megfelelő vevőt találnom rá. Csak jóval a számomra ideális áron alul kaptam ajánlatokat, és volt, hogy majdnem rászántam magam a kedvezőtlen alkura. Ekkor szerencsére rátaláltam a Duna House-ra, ahol kolléganőjük (Horváth Krisztina, Dunakeszi, DH iroda – szerk.)meglepően gyorsan és hatékonyan intézte az eladást, és ami a legfontosabb: még jobb áron, mint amennyit én eredetileg szerettem volna érte. Nagyon elégedett voltam a szolgáltatásukkal, köszönöm!

Üdvözlettel,
N. Tibor”

 


 

2013. 10. 29.

 

„Kedves Zoltán! (Prím Zoltán, Debrecen, DH iroda – szerk.) Nagyon szépen köszönöm a segítségedet! Már be is költöztünk az új lakásba, és nagyon boldogok vagyunk, hogy hála Neked rátaláltunk! Üdv. Takács E.”
2013. 09. 05. „Kedves Duna House!
Köszönöm a segítségüket, öröm volt együtt dolgozni egy ilyen profi csapattal, mint az Önöké! (Pula Olivér, VIII. kerületi DH iroda – szerk.)

Üdv. H. Péter”

 


 

2013. 08. 28.

 

„Kedves Kornél! (Galamb Kornél, Kecskemét, DH iroda – szerk.)
Nem tudom elégszer megköszönni Neked azt a lendületes és precíz munkát, amelyet a lakásom eladásában végeztél. Nagyon örülök, hogy megtaláltam a Duna House-t, és vele együtt Téged, mert így a lehető legjobb segítséget kaphattam meg. Nagyon köszönöm!

Üdv.
N. Júlia”

 


 

2013. 07. 18.

 

„Tisztelt Duna House!
Szeretnénk megköszönni a segítségüket. Értékesítőjük (Pretzer Miklós, VII. kerületi DH iroda – szerk.) kitűnő munkát végzett. Alakáseladás körül felmerült összes problémát hatékonyan oldotta meg, így az egész procedúra nagyon gyorsan zajlott. Ezután természetesen új házunk vásárlásához is az ő segítségét kértük, amelyben szintén hasonlóan jó tapasztalataink voltak. Máskor is hozzá fordulunk majd.

Üdvözlettel,
T. Miklós és T. Miklósné”

 


 

2013. 06. 06.

 

„Kedves Duna House! (Horváth Jánosné, IV. kerületi DH iroda – szerk.)
Nagyon köszönöm, hogy segítettetek nekem eladni a házamat, amit már közel 4 éve próbáltam értékesíteni. Nem tudom, hogy lehet, hogy csak ennyi év után találtalak meg benneteket, de a segítségetekkel mindössze másfél hónap alatt el tudtam adni az ingatlant. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire hatékony lehet az együttműködés egy ingatlanközvetítő céggel. Profi és gyors segítséget kaptam. Még egyszer nagyon köszönöm!
Üdv.
B. Ilona”

 


 

2013. 05. 28.

 

„Szia Szilvi! (Vágvölgyi Szilvia, XX. kerületi DH iroda – szerk.)
Köszönöm, hogy ennyit segítettél lakásunk megvásárlásában. Te voltál az első olyan ingatlanügynök, aki végre pontos információkkal tudott szolgálni a hitelekről és a piacról egyaránt. Régóta keresgéltük már férjemmel a számunkra legideálisabb lehetőséget, de Nélküled talán még most sem léptünk volna előbbre. Sok sikert kívánunk neked a továbbiakban!

Üdv.
G. Alexandra”

 


 

2013. 05. 03.

 

„Tisztelt Duna House!
Szeretném megköszönni kolléganőjük (Kovács Nikolett, Székesfehérvár, DH iroda – szerk.) kitartó munkáját. Mi már majdnem lemondtunk ingatlanunk eladásáról, de ő mindent megtett, és végül az ő segítségével sikerült. Nagyon köszönjük Duna House!

V. Márta”

 


 

2013. 04. 10.

 

„Kedves Duna House! (Fekete Sándorné, Szolnok, DH iroda – szerk.)
Köszönöm a segítségüket, nagyon kellemesen csalódtam az Önök szolgáltatásaiban. Eleinte feleségem biztatása ellenére sem akartam ingatlanügynök kezébe adni a lakás eladását, de a Duna House végül bebizonyította, hogy a lehető legjobb választás szakértőre bízni az értékesítést. Nem kellett aggódnunk a csalók miatt sem, és minden sokkal gyorsabban, olajozottabban ment, mint korábban, amikor egymagam próbálkoztam az eladással. Nagyon köszönöm Önöknek!

Üdvözlettel:
F. István”

 


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Hálásan köszönöm azt a sok segítséget, amit tőletek kaptam (Hornung Áron, Pécs)! Bánom, hogy olyan sokáig tartottam attól, hogy más kezébe adjam a házam értékesítését. Azt gondoltam, hogy biztosan majd egy vagyonba kerül nekem, hogy megfizessem a szolgáltatást. Szerencsére kiderült, hogy nem is járhattam volna jobban! Köszönöm nektek!"

— Erika, Pécs

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a csillagot majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.